Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 4 julij 2020
Moški, ki jih nogomet ne zanima, so homoseksualci.
Miroslav Blaževic
8. junij 2010
 NATISNI
Po Robbnu še Boulahrouz
Damjan Tratnik
Arjen Robben na uvodni tekmi Nizozemske na SP 2010 ne bo igral, vsaj nekoliko pa je vprašljiv tudi obrambni nogometaš Khalid Boulahrouz.

Naslednji nogometaš, ki ima zdravstvene težave tik pred zacetkom svetovnega prvenstva, je Khalid Boulahrouz. Nizozemce je pred dnevi prestrašil že Arjen Robben, ki na uvodni tekmi proti Danski v ponedeljek zagotovo ne bo mogel igrati zaradi poškodbe stegenske mišice, zdaj se je na stranskem tiru znašel še izkušeni branilec. Branilca je zabolelo v gležnju, toda vsaj za zdaj v taboru Tulipanov predvidevajo, da z njim vendarle ni nic hujšega. "Upam in verjamem, da bo v sredo že treniral oziroma vsaj prisostvoval vadbi," je optimist selektor Bert Van Marwijk. 28-letni Khalid the Cannibal (nogometašev vzdevek), ki je trenutno clan Stuttgarta, pred tem pa je igral še za Chelsea, Hamburg in Sevillo, ima ob svojem imenu za zdaj 27 reprezentancnih nastopov.
 NATISNI    
Robben bo igral proti Danski
Brazilci so se naucili kletvic
Nemir v francoski reprezentanci
Ilic: Angleži, pricakujte težave
Angleški obožuje kartone
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Prvi nogometni klub na svetu je bil ustanovljen leta 1857, natancneje 24. oktobra tistega leta, ko sta odvetnik Nathaniel Creswick in trgovec z vinom...
Anglež je v Angliji manjšina
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje