Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 14 december 2019
V zacetku sem treniral judo, potem pa enkrat ali dvakrat ni bilo trenerja na trening in smo cakali pred šolo v Štepanjskem naselju, kar nekaj nas je bilo, potem pa je prišel trener Franjo Franceškin in dejal: "Pojdite vi fantje raje v nogomet, tule ni prave resnosti." Tako nekako nas je usmeril v nogomet, da smo priceli trenirati.
Slaviša Stojanovic
8. junij 2010
 NATISNI
Po Robbnu še Boulahrouz
Damjan Tratnik
Arjen Robben na uvodni tekmi Nizozemske na SP 2010 ne bo igral, vsaj nekoliko pa je vprašljiv tudi obrambni nogometaš Khalid Boulahrouz.

Naslednji nogometaš, ki ima zdravstvene težave tik pred zacetkom svetovnega prvenstva, je Khalid Boulahrouz. Nizozemce je pred dnevi prestrašil že Arjen Robben, ki na uvodni tekmi proti Danski v ponedeljek zagotovo ne bo mogel igrati zaradi poškodbe stegenske mišice, zdaj se je na stranskem tiru znašel še izkušeni branilec. Branilca je zabolelo v gležnju, toda vsaj za zdaj v taboru Tulipanov predvidevajo, da z njim vendarle ni nic hujšega. "Upam in verjamem, da bo v sredo že treniral oziroma vsaj prisostvoval vadbi," je optimist selektor Bert Van Marwijk. 28-letni Khalid the Cannibal (nogometašev vzdevek), ki je trenutno clan Stuttgarta, pred tem pa je igral še za Chelsea, Hamburg in Sevillo, ima ob svojem imenu za zdaj 27 reprezentancnih nastopov.
 NATISNI    
Robben bo igral proti Danski
Brazilci so se naucili kletvic
Nemir v francoski reprezentanci
Ilic: Angleži, pricakujte težave
Angleški obožuje kartone
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Leta 1976 je neka angleška družina svojega sina poimenovala kar z imeni vseh clanov tedanje zasedbe Manchester Uniteda. Graham Alex Jimmy Stewart Ger...
Presegel je meje fizike
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje