Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje cetrtek, 2 julij 2020
Soigralci me zbadajo, da sem že odslužil kazen ene tekme neigranja, saj sem bil na proti Kopru izkljucen že v prvi minuti.
Branko Ilic
8. junij 2010
 NATISNI
Portugalska premocna za Mozambik
Anže Zajic (foto: Getty Images)
Hugo Almeida in Danny sta bila akterja prepricljive zmage Portugalske nad Mozambikom. V Južni Afriki se je tekma koncala z rezultatom 3:0.

Portugalska in Mozambik sta tako ali drugace povezana že celo vecnost. Konec koncev je tudi sloviti Eusebio, ki se je kot nogometaš dokazal na Portugalskem, rodil in odrašcal v Mozambiku. Toda kljub temu, da so v tej afriški državi na svet prijokali že številni odlicni nogometaši, je Portugalska še vedno nekaj korakov pred njo. Ceta selektorja Carlosa Queiroza je to potrdila v torek, ko je v Johannesburgu odigrala prijateljsko tekmo prav z Mozambikom in ga prepricljivo premagala s 3:0 Poškodovani Nani ni igral, saj je že ostal brez nastopa na svetovnem prvenstvu, je pa zato blestel Hugo Almeida, ki je mrežo nasprotnika zatresel dvakrat. Prvi polcas se je sicer koncal z remijem, nato pa so v drugem Portugalci potrebovali vsega pol ure za vse tri zadetke. Poleg Almeide se je med strelce vpisal tudi Danny, ki je hkrati podal za prvi zadetek svojega soigralca iz napada. Dodajmo, da bo Portugalska tudi naslednjo tekmo odigrala proti afriški reprezentanci, saj se bo v prvem krogu SP 2010 pomerila s Slonokošceno obalo.

 NATISNI    
Portugalska premocna za Mozambik
Zvezdniški selektorji
Anglija premocna za lokalni klub
Zaradi sinove bolezni ob SP
Donovan se napoveduje v dobri luci
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Trd komunisticni režim je v vzhodni Evropi dostikrat od klubov zahteval, naj spremenijo svoje ime. Vse lepo in prav, a primer iz Romunije govori o pr...
Pozabljeni matador
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje