Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sreda, 21 avgust 2019
Smešno je, kaj vse mi lahko pove nek Blaževic, ki z Muro ni mogel zmagati niti ene tekme. Prišel je v velikem medijskem pompu, odšel pa zelo tiho. Izgleda, da ljudje po sedemdesetem letu starosti res postanejo bolj otrocji.
Srecko Katanec
8. junij 2010
 NATISNI
Palermo: Živim sanje
Anže Zajic
Martin Palermo, presenetljivi potnik na svetovno prvenstvo, pravi, da pri šestintridesetih živi svoje sanje. Veteran neizmerno hvaležen selektorju.

Diego Armando Maradona je marsikoga šokiral, ko je med 23 nogometašev, ki jih je odpeljal s seboj na svetovno prvenstvo v Južno Afriko, uvrstil tudi 36-letnega napadalca Martina Palerma. Clan Boce Juniors je tako dobil prednost pred številnimi obetavnimi igralci, zato je selektorju Maradoni neizmerno hvaležen. Še vec, Palermo svojo hvaležnost izkazuje tudi tako, da kaže neizmerno navdušenje nad svetovnim prvenstvom, za katerega pravi, da so njegove sanje. "Tega ne morem primerjati z nicemer, kar sem izkusil v preteklosti. Sanjsko je biti tukaj in verjemite mi, da maksimalno uživam. Biti med 23 igralci je privilegij, zahvaliti se moram selektorju Maradoni, ki mi je dal priložnost," pravi hvaležni Palermo in dodaja: "Hvaležen sem, da sem med toliko zvezdniki. Svojim soigralcem kar naprej govorim, kako fantasticni so. Vidim, kaj pocnejo na treningih - osupnili so me. Neverjetno je, kaj z žogo pocne Lionel Messi - to je težko opisati. Tu sem, da pomagam svojim soigralcem, ko me bodo potrebovali. Pripravljen bom."
 NATISNI    
Palermo: Živim sanje
V JAR z Ganci in Nemci
Cabanas naj jim služi kot vzor
Odvetnik: Adriano je nedolžen
Dunga ni presenetil
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Angleški klub St Albans City ne sodi med znanejše svetovne klube. Še vec, mnogi celo v Angliji še niso slišali zanj, kar ne cudi, saj je pac vecino s...
Ekskluzivno: Daniel Bilos
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje