Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 4 julij 2020
Dida je 'glumac' in bi moral igrati v filmih!
Alfred Jermaniš
8. junij 2010
 NATISNI
Ferdinand ne krivi Heskeyja
Miran Zore (foto: Getty Images)
Nesrecni branilec angleške reprezentance Rio Ferdinand se je poškodoval tako, da je Emile Heskey z vso težo padel nanj. Ferdinand Heskeyja ne krivi.

Pretekli teden, ko so nogometaši angleške reprezentance zaceli s treningi v Južni Afriki, se je poškodoval njihov obrambni steber Rio Ferdinand, sicer nogometaš Manchester Uniteda. Nekdanji branilec Leeds Uniteda je skušal z drsecim startom žogo izbiti robustnemu napadalcu Emilu Heskeyju, ki Ferdinanda ni videl. Koncalo se je tako, da je napadalec Aston Ville nerodno padel na Ferdinanda oziroma na njegovo zdaj poškodovano koleno. Kljub temu Ferdinand svojega soigralca ne krivi za poškodbo. "Cudna nesreca. Nekdo mu je podal žogo, jaz pa sem prišel od zadaj in mu jo skušal izbiti. Ni me videl, padla sva, Emile ravno na moje koleno. Toda krivda ni njegova. Zgodila se je nesreca, ki bi se lahko zgodila kjerkoli in kadarkoli in ki nima nobene povezave z mojo prejšnjo poškodbo," je dejal Ferdinand, ki je moral nemudoma v bolnišnico na natancnejše preglede. Že pred njimi pa je izkušeni branilec vedel, da je svetovno prvenstvo zanj izgubljeno: "Takoj sem vedel, da je konec. Težko je, vendar sem se že sprijaznil. Dejal sem si, da se preprosto moram sprijazniti. Ceprav je težko, je veliko ljudi precej na slabšem kot jaz. Ne umiram, nogomet bom pa zagotovo še igral."

 NATISNI    
Robben bo igral proti Danski
Brazilci so se naucili kletvic
Nemir v francoski reprezentanci
Ilic: Angleži, pricakujte težave
Angleški obožuje kartone
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Življenje v Neaplju nikoli ni bilo lahko. Zgodovinsko mesto na jugu Italije, staro že vec kot 2.500 let, ki ima kar uradno nekaj manj kot milijon pre...
Kerlon - genij ali zabavljac?
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje