Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 4 julij 2020
Po mojem bi morali Keka po neuspešnih kvalifikacijah za Euro zamenjati. Zavrl ga je pustil, ker je zelo pameten predsednik. Ker je vedel, da bo šel v Maribor igrat in da rabi tam enega Mariborcana na klopi. Zato ga je zadržal.
Branko Oblak
8. junij 2010
 NATISNI
Cruyff: Anglija ne bo prišla dalec
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)
Prevelik vpliv italijanskih strokovnjakov je po mnenju Johana Cruyffa glavni razlog, zakaj angleška reprezentanca ne bo uspešna na SP 2010.

Nekdanji nizozemski nogometaš Johan Cruyff je preprican, da Anglija nima vecjih možnosti za odmevnejši uspeh na svetovnem prvenstvu, kot glavni razlog za to pa navaja pretiran vpliv trenerjev iz Italije. Otoško reprezentanco vodi Fabio Capello, tudi trener prvaka Chelseaja prihaja iz Apeninskega polotoka - Carlo Ancelotti. "S Capellom na klopi ves svet dobro ve, kako bo Anglija igrala, zato je slednja v zares cudnem položaju. Angleži danes v marsicem spominjajo na Italijane. Spremenili so mentaliteto, zdaj jih zanima zgolj koncni rezultat. Angleži bi prej potrebovali spektakel, toda s Capellom na klopi slednjega zagotovo ne bo," je preprican Cruyff, ki ocitno ni mnenja, da bi lahko Angleži prav z italijanskim pristopom naredili korak naprej. Zato pa bivši trener Barcelone pricakovano napoveduje mocno Španijo: "Ce bo igrala tako kot na Euru 2008, potem lahko pride zares dalec. Toda zanos in moc morata biti na najvišji ravni, na takšni, kot je bila v Avstriji in Švici."

 NATISNI    
Robben bo igral proti Danski
Brazilci so se naucili kletvic
Nemir v francoski reprezentanci
Ilic: Angleži, pricakujte težave
Angleški obožuje kartone
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Ko je leta 1971 angleški klub Derby County izgubil prvenstveno tekmo proti Coventry Cityju s 3:4, je trener poraženega moštva, legendarni Brian Cloug...
EKSKLUZIVNO: Ivica Olic
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje