Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje ponedeljek, 17 junij 2019
V življenju sem veliko pokadil in od sedaj dalje cigarete za mene ne obstajajo vec. Ni prvic, da se odrekam necesu in zapomnite si, Ciro in cigareta ne bosta nikoli vec skupaj.
Miroslav Blaževic
8. junij 2010
 NATISNI
Cruyff: Anglija ne bo prišla dalec
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)
Prevelik vpliv italijanskih strokovnjakov je po mnenju Johana Cruyffa glavni razlog, zakaj angleška reprezentanca ne bo uspešna na SP 2010.

Nekdanji nizozemski nogometaš Johan Cruyff je preprican, da Anglija nima vecjih možnosti za odmevnejši uspeh na svetovnem prvenstvu, kot glavni razlog za to pa navaja pretiran vpliv trenerjev iz Italije. Otoško reprezentanco vodi Fabio Capello, tudi trener prvaka Chelseaja prihaja iz Apeninskega polotoka - Carlo Ancelotti. "S Capellom na klopi ves svet dobro ve, kako bo Anglija igrala, zato je slednja v zares cudnem položaju. Angleži danes v marsicem spominjajo na Italijane. Spremenili so mentaliteto, zdaj jih zanima zgolj koncni rezultat. Angleži bi prej potrebovali spektakel, toda s Capellom na klopi slednjega zagotovo ne bo," je preprican Cruyff, ki ocitno ni mnenja, da bi lahko Angleži prav z italijanskim pristopom naredili korak naprej. Zato pa bivši trener Barcelone pricakovano napoveduje mocno Španijo: "Ce bo igrala tako kot na Euru 2008, potem lahko pride zares dalec. Toda zanos in moc morata biti na najvišji ravni, na takšni, kot je bila v Avstriji in Švici."

 NATISNI    
Robben bo igral proti Danski
Brazilci so se naucili kletvic
Nemir v francoski reprezentanci
Ilic: Angleži, pricakujte težave
Angleški obožuje kartone
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Legendarni britanski trener Ron Atkinson se je moral pred casom javno opraviciti, ker je v neposrednem televizijskem prenosu Marcela Desaillyja oznac...
Auf Wiedersehen, veliki Kahn!
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje