Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sreda, 25 maj 2022
Na zacetku moje nove poti mi je predsednik Nogometne zveze Slovenije Rudi Zavrl dejal, da naj skušamo igrati tako, da ga ne bo sram.
Branko Oblak
8. junij 2010
 NATISNI
Desailly ne verjame v rojake
Anže Zajic
Francozi so pesimisti pred zacetkom svetovnega prvenstva, nic dobrega pa ne pricakuje niti nekdanji odlicni reprezentant Marcel Desailly.

Legendarni Marcel Desailly, eden najboljših francoskih nogometašev vseh casov, je preprican, da bodo Galski petelini povsem pogoreli na svetovnem prvenstvu v Južni Afriki. Desailly je le eden od številnih glasnih kritikov na racun selekcije selektorja Raymonda Domenecha, ki ga bo sicer po SP 2010 zamenjal Laurent Blanc. "Na zadnjem SP leta 2006 so okostje reprezentance sestavljali Fabien Barthez, Lilian Thuram, Patrick Vieira, Claude Makelele in Thierry Henry - izkušeni nogometaši. Mladenici, ki so stopili v njihove cevlje, bi morali pokazati veliko mero zagnanosti, želje in volje po uspehu, toda preprosto so brez tega. So na koncu priprav, ko bi morali biti v najboljši formi, toda mi še vedno ne vemo, kakšna bo zacetna enajsterica, kakšna bo taktika. In to me zelo moti. Nocem biti pesimist, toda dvomim, da bomo napredovali iz skupine," pravi nekdanji nogometaš Marseilla, AC Milana in Chelseaja, ki mu je reprezentant Sidney Govou hitro odgovoril: "Res je, da nam manjka nekaj malenkosti, da bi bili zares vrhunska ekipa, toda zagotovo nam ne bo uspelo, ce se bomo pljuvali vse povprek, se žalili in zmerjali. Morali bi stopiti skupaj, v nasprotnem primeru je vse skupaj brez smisla."
 NATISNI    
Arsenal lovi Pjanica
Santini bo pomocnik
Briand bo zabijal za Lyon
Desailly ne verjame v rojake
Imeli so ga za opico
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Leta 1998 se je na naslovnicah angleških casnikov znašel sodnik Melvin Sylvester, ceprav je pravico delil zgolj na amaterski tekmi. Toda ker dober gl...
Ekskluzivno: Hugo Lloris
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje