Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 4 julij 2020
Jezi se Ronaldo! Ne, to je Ronald Koeman. Ja, teh Ronaldinhov in Ronaldov je res veliko.
Ivo Milovanovic
8. junij 2010
 NATISNI
Komaj caka, da se zacne
Anže Zajic (foto: Danijel Matijaško)
Angleški zvezdnik Wayne Rooney, ki ga bodo na SP 2010 zaustavljali tudi slovenski branilci, komaj caka, da se tekmovanje v Južni Afriki zacne.

Wayne Rooney se je otresel vseh zdravstvenih težav in bo na svetovnem prvenstvu udarni napadalec reprezentance Anglije. Ali je odlicna forma ostala, bo pokazala že uvodna tekma, ki Otocane caka v soboto v Rustenburgu, kjer se bodo pomerili z Združenimi državami Amerike. "Komaj cakam, da se zacne zares. Prej se bo, bolje bo. Dobro smo pripravljeni na zacetek svetovnega prvenstva, prav tako smo zadovoljivo opravili svoje delo na prijateljskih tekmah, ki pa so bile seveda zgolj ogrevanje za to, kar nas caka. In v soboto se bo zacelo zares," pravi napadalec Manchester Uniteda, ki se je v ponedeljek na prijateljski tekmi proti domacemu klubu Platinum Stars spet vpisal med strelce po šestih reprezentancnih obracunih s praznimi naboji: "Dobro nam je šlo, takšna tekma nam je koristila. Potrebovali smo obracun in vesel sem, da sem lahko odigral 45 minut. Odlicno se pocutim. No, nic ne bi imel proti, ce bi lahko odigral še kakšno minuto vec, toda kljub temu nisem nezadovoljen."
 
Rooney je sicer na ponedeljkovem obracunu nase opozoril tudi z nešportnim obnašanjem, o katerem je spregovoril sodnik Jeff Selogilwe: "Rooney me je užalil, dejal mi je, naj se jebem. To se zares ne spodobi, moral se bo brzdati. Ce se bo tako obnašal na SP, bo slej kot prej izkljucen. Toda ce je žalil mene, ne vem, zakaj ne bi tudi ostalih sodnikov. Sramota. Zelo sem razocaran, saj je eden mojih najljubših nogometašev. In še vedno je, moram priznati. Po tekmi se mi je opravicil in mi podaril svoj dres."

 NATISNI    
Robben bo igral proti Danski
Brazilci so se naucili kletvic
Nemir v francoski reprezentanci
Ilic: Angleži, pricakujte težave
Angleški obožuje kartone
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Tako kot vsi bogati zvezdniki so tudi nogometaši poznani po tem, da imajo v svojih garažah avtomobile, o katerih lahko navadni smrtniki vec ali ma...

Slovo Igorja Tudorja
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje