Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje cetrtek, 27 januar 2022
Po mojem bi morali Keka po neuspešnih kvalifikacijah za Euro zamenjati. Zavrl ga je pustil, ker je zelo pameten predsednik. Ker je vedel, da bo šel v Maribor igrati in da rabi tam enega Mariborcana na klopi. Zato ga je zadržal.
Brane Oblak
7. junij 2010
 NATISNI
Barry ne bo igral proti ZDA
Damjan Tratnik (foto: Danijel Matijaško)
Angleški reprezentant Gareth Barry je potrdil, da bo zaradi poškodbe prisiljen izpustiti prvo tekmo na svetovnem prvenstvu proti reprezentanci ZDA.

Poškodovani Gareth Barry, reprezentant Anglije, ima še vedno težave, zato na prvi tekmi angleške reprezentance na svetovnem prvenstvu ne bo igral. Nogometaš Manchester Cityja je zdaj potrdil, da proti Americanom, ki bodo proti Angležem še posebej motivirani, ne bo zaigral, ker preprosto še ni pripravljen. "Dejali so mi, da proti ZDA ne bom igral, da preprosto potrebujem vec casa. Na trening se bom vrnil jutri," je za News of the World povedal Barry, ki se ukvarja s poškodbo gležnja, ki jo je staknil ob koncu klubske sezone na tekmi proti Tottenhamu.

 NATISNI    
Robben bo igral proti Danski
Brazilci so se naucili kletvic
Nemir v francoski reprezentanci
Ilic: Angleži, pricakujte težave
Angleški obožuje kartone
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Najdaljšemu izvajanju enajstmetrovk v zgodovini klubskega nogometa so bili prica v Nambiji. Srecanje tamkajšnjega pokala NFA med kluboma KK Palace in...
Rdeci vrag že 20 let
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje