Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje ponedeljek, 17 junij 2019
Igralci po tekmi lahko spijejo tudi kakšno pivo. V mojih casih smo imeli v slacilnici Bayerna polno piva, ta v telo prinaša vitamin B. Poleg tega pa so se nogometaši vracali v svoje klube in so torej 'pili za svoje klube', kdor pac je.
Branko Oblak
7. junij 2010
 NATISNI
Barry ne bo igral proti ZDA
Damjan Tratnik (foto: Danijel Matijaško)
Angleški reprezentant Gareth Barry je potrdil, da bo zaradi poškodbe prisiljen izpustiti prvo tekmo na svetovnem prvenstvu proti reprezentanci ZDA.

Poškodovani Gareth Barry, reprezentant Anglije, ima še vedno težave, zato na prvi tekmi angleške reprezentance na svetovnem prvenstvu ne bo igral. Nogometaš Manchester Cityja je zdaj potrdil, da proti Americanom, ki bodo proti Angležem še posebej motivirani, ne bo zaigral, ker preprosto še ni pripravljen. "Dejali so mi, da proti ZDA ne bom igral, da preprosto potrebujem vec casa. Na trening se bom vrnil jutri," je za News of the World povedal Barry, ki se ukvarja s poškodbo gležnja, ki jo je staknil ob koncu klubske sezone na tekmi proti Tottenhamu.

 NATISNI    
Robben bo igral proti Danski
Brazilci so se naucili kletvic
Nemir v francoski reprezentanci
Ilic: Angleži, pricakujte težave
Angleški obožuje kartone
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Romario je v svetu nogometa poznan kot kontroverzni nogometaš, ki nikoli ni izbiral besed, ko so ga novinarji vprašali za mnenje. Tak je sedaj, ko je...
Ekskluzivno: Franco Baresi
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje