Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje cetrtek, 5 december 2019
Ne, ne bo se premaknilo. Sem slišal. Zdaj sem bil z Janšo, pa to. Pravijo, obetajo se lepši casi. Predvsem gre za gradnjo drugega gospodarskega razstavišca, v tem kontekstu pa bi bila tudi stadion in košarkarska dvorana.
Branko Oblak
7. junij 2010
 NATISNI
V JAR z Ganci in Nemci
Klemen Kos (foto: Getty Images)

Na frankfurtskem letališcu se je danes trlo nogometašev kot že dolgo ne. Ob slovenski sta se namrec na jug Afrike podali tudi ganska in nemška izbrana vrsta.

Klemen Kos za Nogomanio poroca iz:
JUŽNE AFRIKE 


Slovenska reprezentanca je bila ena od zadnjih reprezentanc, ki so prispele v center svetovnega nogometnega dogajanja. Naša izbrana vrsta se je po vec kot 10-urnem poletu iz Frankfurta podala na zahtevno pot v Južno Afriko, na frankfurtskem letališcu pa je bilo poleg slovenskih zvezdnikov opaziti še marsikatero veliko nogometno ime. Z letalom v katerem je bil tudi del slovenske novinarske posadke, so se namrec v JAR podali nogometaši Gane, najvecjo zmedo in evforijo pa so na letališcu v Johannesburgu pripravili Nemci, ko v Južno Afriko prispeli ob istem casu kot Slovenci. Trikratne svetovne prvake so v Johannesburgu pricakali navdušeni navijaci, ki so z glasnim trobljenjem iz vuvuzel Nemcem slavnostno zaželeli sreco pred njihovim uvodnim nastopom v JAR.

 NATISNI    
Palermo: Živim sanje
V JAR z Ganci in Nemci
Cabanas naj jim služi kot vzor
Odvetnik: Adriano je nedolžen
Dunga ni presenetil
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Vcasih ni lahko biti clan družine, ki je obsedena z nogometom. Ne verjamete? Povprašajte tiste nesrecneže, ki so jim fanaticni starši nadeli imena po...
Rdeci vrag že 20 let
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje