Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje cetrtek, 19 september 2019
Preverjen recept za uspeh v Sloveniji je bunker igra, ki je nihce noce gledati in je ni mogoce tržiti. Ta gnili recept, ki potrebuje le placnika, je izumil Bojan Prašnikar, o cigar uslugah menda že sanja Pececnik. To je Prašnikar obvladal, doktoriral je iz bunkerja in sodnikov. Naj gre v Hamburg in igra bunker, pa bomo videli. Odstavili bi ga po prvem kolu!
Franci Božic
7. junij 2010
 NATISNI
Anglija premocna za lokalni klub
Damjan Tratnik (foto: Getty Images )

V ponedeljek sta zadnji prijateljski tekmi pred štartom SP 2010 odigrali Anglija in Brazilija. Slednja ni imela težav, Otocani pa niso kdo ve kako navdušili.

Nogometaši Anglije so nekaj dni pred zacetkom svetovnega prvenstva odigrali še zadnjo prijateljsko tekmo, in sicer so se v Južni Afriki pomerili z lokalnim klubom Platinum Stars. V Morulengu ceta selektorja Fabia Capella ni navdušila, prav tako bi marsikdo pricakoval višjo zmago kot zgolj s 3:0. Za Otocane, ki se bodo v 3. krogu rednega dela pomerili tudi s Slovenijo, so zadeli Joe Cole, Jermain Defoe in Wayne Rooney. Slednji je potrdil dobro formo, a hkrati se je vse prej kot izkazal z nešportnim obnašanjem, saj se v drugem polcasu zapletel v spor z enim od domacih nogometašev, nakar je ozmerjal še sodnika in prejel rumeni karton. Umiril se je šele po posredovanju selektorjevega pomocnika Stuarta Pearca. Domaci so pri izidu 1:0 za Anglijo zapravili enajstmetrovko, Capello pa je priložnost ponudil vsem, pocivala sta le Gareth Barry in David James, ki imata dolocene zdravstvene težave.

Še zadnjic so se predstavili tudi Brazilci, ki niso imeli veliko dela s Tanzanijo. Slednja je padla s 5:1, po dvakrat sta se med strelce vpisala Robinho in Ramires, mrežo afriškega nasprotnika pa je zatresel tudi Realov zvezdnik Kaka.

 NATISNI    
Portugalska premocna za Mozambik
Zvezdniški selektorji
Anglija premocna za lokalni klub
Zaradi sinove bolezni ob SP
Donovan se napoveduje v dobri luci
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Da je Francesco Totti eden najboljših nogometašev na svetu, ni nobenega dvoma, marsikdo pa ne ve, da zvezdnik Rome ne sodi ravno med najbolj brihtne ...
Intervju: Bojan Prašnikar
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje