Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sreda, 25 maj 2022
Jeremiesa sem pljunil, ker zgleda kot nacist. Manjka mu samo še znak SS-a. Kot otrok sem gledal partizanske filme in teh custev preprosto ne moreš brzdati.
Siniša Mihajlovic
7. junij 2010
 NATISNI
Zaradi sinove bolezni ob SP
Anže Zajic (foto: Getty Images)

Avstralec Brad Jones je zapustil bazo svoje reprezentance na svetovnem prvenstvu. Vratar se je vrnil domov, potem ko je njegov štiriletni sin zbolel za levkemijo.

Brad Jones, rezervni vratar reprezentance Avstralije, bo skoraj zagotovo ostal brez nastopa na svetovnem prvenstvu, ceprav je že pripotoval v Južno Afriko. Toda iz rodne domovine je nato prejel boleco novico, da je huje zbolel njegov nekajletni sin Luca, pri katerem so zdravniki ugotovili, da ima levkemijo. Zaradi tega se je Jones, ki si že nekaj let kruh služi v Angliji, vrnil domov, avstralska zveza pa je na sedež Mednarodne nogometne zveze (FIFA) poslala uradno prošnjo za vpoklic novega vratarja, in sicer Eugena Galekovica, ki je že v Južni Afriki, ceprav ga ni na seznamu prijavljenih 23 nogometašev. "Brad je prejel dovoljenje za odhod domov, kjer lahko ostane, kolikor casa bo želel. Pricakujem, da se ne bo vrnil," pravi avstralski selektor Pim Verbeek. 28-letni Jones je sicer trenutno clan Middlesbrougha, kot posojen pa je v minulih sezonah igral tudi za Shelbourne, Stockport County, Rotherham United, Blackpool in Sheffield Wednesday. "Ob takšnih zadevah je nogomet povsem nepomemben, tudi svetovno prvenstvo. Vse nas je zelo potrlo, vsi bi se najraje kar vrnili domov in kolegu stali ob strani," je novico o hudi bolezni 4-letnega sina vratarja pokomentiral kapetan reprezentance Lucas Neill, ki je hkrati pritrdil, da so nekateri njegovi soigralci celo zajokali, ko jim je soigralec sporocil novico.

 NATISNI    
Portugalska premocna za Mozambik
Zvezdniški selektorji
Anglija premocna za lokalni klub
Zaradi sinove bolezni ob SP
Donovan se napoveduje v dobri luci
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Na ženskem svetovnem prvenstvu na Kitajskem leta 2007 se je zgodil scenarij, ki bi brez dvoma lahko našel svoje mesto v enem od naslednjih filmo...
Ekskluzivno: Stevan Jovetic
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje