Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje ponedeljek, 17 junij 2019
Nekateri štopajo, da bi prišli na trening, drugi se vozijo z vlakom, tretji sploh ne vedo, kako naj preživijo. Treniramo v nemogocih pogojih, pogledati moramo resnici v oci in se vprašati, kam to pelje. Cez dober mesec dni bo konec prvenstva, a ne vemo, kaj se bo takrat zgodilo. Bomo dobili, kar nam dolgujejo? Strokovni štab v takšnih razmerah ne more normalno delovati. Ne moreš nicesar zahtevati.
Slaviša Stojanovic
5. junij 2010
 NATISNI
V resnih težavah tudi Robben
Anže Zajic (foto: Getty Images)

Dragi ljubitelji nogometa, pripravite se na naslednjo slabo novico, povezano s svetovnim prvenstvom: brez slednjega bo verjetno ostal tudi Nizozemec Arjen Robben.

Nizozemska je v soboto v Amsterdamu kar s 6:1 premagala Madžarsko. Junak visoke zmage je bil razigrani Arjen Robben, ki je zabil kar dva gola, toda v 85. minuti so gledalci na štadionu obmolknili, ko se je prijel za mišico in odšepal z igrišca. "Zacutil je ostro bolecino," je po visoki zmagi z grenkim priokusom dejal selektor nizozemske izbrane vrste Bert Van Marwijk. "Kadar je tako, se ne obeta nic dobrega, toda zagotovo v tem trenutku ne bom izgubil vsaj upanja. Moja prva misel je sicer bila, da to preprosto ne more biti resnicno - to je bila naša zadnja tekma, do konca je bilo še pet minut, nato pa se ti zgodi nekaj takšnega. Zdaj nam ne preostane nic drugega, kot da cakamo. Arjena lahko zamenjal do 24 ur pred prvo tekmo, toda dokler bo ostajalo upanje, bo ostal v naši ekipi," je še pripomnil selektor Tulipanov. Robben sicer nocoj ni odpotoval v Južno Afriko z ostalimi nogometaši, saj ga jutri v nedeljo caka podroben zdravniški pregled, po katerem bo tudi jasno, ali je poškodba resnejše narave ali ne. "Raje bi izgubil proti Madžarski, da bi le Robben ostal zdrav," je pred odhodom na Crno celino še cinicno pristavil nizozemski selektor.

 NATISNI    
V resnih težavah tudi Robben
AZ Alkmaar prodan za 1 evro
Nizozemci izbrali 23 igralcev
RVN: Lahko bi jim pomagal
Tulipani v JAR brez Van Nistelrooya
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Leta 1994 je navijac West Ham Uniteda Steve Davies doživel nekaj nepozabnega - dobil je priložnost za igranje v dresu svojega priljubljenega kluba...

Pozabljeni matador
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje