Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje ponedeljek, 30 november 2020
Ce smo že v Zahovicu imeli igralca vrhunskega formata, pa to seveda ne drži za nekatere druge. Res mi ni jasno, kako in s kom zdaj lahko polemizira na primer Pavlin. Ej, halo? Je pozabil, da je odlicno pogodbo podpisal prav zaradi "Zavrlove reprezentance".Nekateri igralci, zdaj že upokojeni, bi morali Rudiju Zavrlu postaviti spomenik.
Srecko Katanec
3. junij 2010
 NATISNI
Korejci napadalca prijavili kot vratarja
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)
Reprezentanca Severne Koreje je pred pricetkom SP storila precej neumno napako. Napadalca je prijavila kot vratarja, a bo slednji lahko igral zgolj kot vratar.

Selektor izbrane vrste Severne Koreje Kim-Jong Hun je skušal z ukano prelisiciti pravila mednarodne nogometne zveze (FIFA), ki pravijo, da mora vsak udeleženec svetovnega prvenstva prijaviti tri vratarje. Severni Korejci so napadalca Kima Myonga-Wona prijavili kot vratarja ter ob tem racunali, da bo na SP lahko igral tudi kot "igralec v polju", iz FIFA pa so že sporocili, da trik ne bo deloval. "Pravilnik doloca, da mora imeti vsaka reprezentanca prijavljene tri vratarje in ti lahko igrajo le na tem igralnem mestu. To pomeni, da bo Kim Myong-Won lahko igral le kot vratar, saj je bil tako tudi prijavljen," so zapisali pri FIFA. Severna Koreja bo v Južni Afriki nastopila v skupini G, kjer ji je ob Braziliji, Portugalski in Slonokošceni obali namenjena vlogo popolnega avtsajderja.

 NATISNI    
Najbolj se boji mame
Korejci napadalca prijavili kot vratarja
Scolari zapustil Uzbekistan
Bresciano odhaja v Savdsko Arabijo
Težko delo za Katanca in Stojanovica
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Nekatere igralce ob prestopih njihovi novi navijaci sprejmejo kot božanstva, ki bodo rešila njihov klub pred slabimi casi, ki grozijo. S takšnimi pri...
Slovo Igorja Tudorja
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje