Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sreda, 22 avgust 2018
Z gospodom Zidarjem sem že sklenil dogovor, segla sva si v roke, kar lahko potrdi tudi moj tedanji advokat Igor Križanec. Z Zidarjem sva se dogovorila glede vseh podrobnosti, naslednji dan pa bi morali le še podpisati pogodbo. A me naslednji dan do Zidarja niso vec spustili. Z izgovorom, da je najbolj placan igralec Olimpine Robi Englaro in da jaz ne morem dobiti vec od njega.
Gregor Židan
30. maj 2010
 NATISNI
Novozelandci šokirali Srbe
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)

Izbrana vrsta Nova Zelandije je na prijateljski tekmi v Celovcu ugnala Srbijo z 1:0. Novozelandski selektor zmago slavi kot najvecjo vseh casov.

Novozelandci so na prijateljski tekmi v Celovcu dokazali, da se na svetovnem prvenstvu niso znašli po nakljucju. Moštvo iz Oceanije je namrec z zadetkom Shana Smeltza ugnalo precej višje rangirano reprezentanco Srbije z 1:0, srecanje pa sta zaznamovala tudi mocno deževje in izpad srbskih navijacev, ki so sredi drugega polcasa na igrišce zmetali nekaj petard. Novozelandski selektor Ricky Herbert je bil po tekmi brez besed. "To je za nas naravnost fantasticen rezultat! To je naša najvecja zmaga v zgodovini, saj še nikoli nismo premagali tako uglednega in mocnega nasprotnika," je povedal Herbert, ki se bo s svojimi varovanci predstavil tudi 4. junija v Mariboru, kjer se bo Nova Zelandija na prijateljski tekmi pomerila s Slovenijo.

- Zacetni enajsterici:

Nova Zelandija: Mark Paston, Ryan Nelsen, Winston Reid, Tommy Smith, Tony Lochhead, Leo Bertos, Jeremy Christie, Simon Elliott, Rory Fallon, Chris Wood (Jeremy Brockie, 61), Shane Smeltz.

Srbija: Vladimir Stojkovic (Andelko Duricic, 46), Antonio Rukavina, Neven Subotic, Nemanja Vidic, Ivan Obradovic (Aleksandar Kolarov, 21), Zoran Tošic, Zdravko Kuzmanovic (Dragan Mrda, 59), Nenad Milijaš (Radosav Petrovic, 46), Miloš Ninkovic (Gojko Kacar, 46), Nikola Žigic, Marko Pantelic (Danko Lazovic, 66).

 NATISNI    
Srbi zamenjali igrišce za trening
Zvezdi ponujali milijon za poraz
Antic se je odrekel še zadnjemu
Novozelandci šokirali Srbe
Antic crtal šesterico
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Eden najbolj znanih nogometnih parov vseh casov sta verjetno pred leti tvorila Ronaldo in Milene Domingues. Zvezdnik AC Milana in obcasna manekenka s...
Vsi želijo biti David Healy
Nogomanija d.o.o. © 2018 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje