Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sreda, 25 maj 2022
Zavrl se ozira po svojih bližnjih. To je edina stvar, za katero mu ne gre cestitati, glede na to, da je res kvaliteten predsednik. Tu se je prevec zbližal s svojimi sorodniki, tu mu lahko cestita edino žena.
Branko Oblak
21. maj 2010
 NATISNI
Antic crtal šesterico
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)

Srbski selektor Radomir Antic je seznam kandidatov za nastop na SP skrcil na 24 imen, do pricetka prvenstva pa je vprašljivo le še mesto tretjega vratarja.

Srbski selektor Radomir Antic je danes objavil seznam igralcev, ki bodo nastopili na svetovnem prvenstvu v Južni Afriki. Iz seznama so odpadli Jagoš Vukovic, Slobodan Rajkovic, Nemanja Matic, Nemanja Tomic, Dejan Lekic in mladi Ajaxov zvezdnik Miralem Sulejmani, do 1. junija pa bo Antic iz seznama bržkone precrtal le še enega vratarja, saj se trenutno še vedno ni odlocil, katere tri popeljal v Južno Afriko.

- Postava srbske reprezentance za SP:

Vratarji: Vladimir Stojkovic (Wigan Athletic), Željko Brkic (Vojvodina Novi Sad), Bojan Isailovic (Zaglebie Lubin), Andjelko Djuricic (Leiria)

Branilci: Branislav Ivanovic (Chelsea), Antonio Rukavina (1860 Munich), Nemanja Vidic (Manchester United), Neven Subotic (Borussia Dortmund), Aleksandar Lukovic (Udinese), Ivan Obradovic (Zaragoza), Aleksandar Kolarov (Lazio).

Vezisti: Dejan Stankovic (Inter Milano), Nenad Milijaš (Wolverhampton), Milos
Krasic (CSKA), Milan Jovanovic (Standard Liege), Miloš Ninkovic (Dinamo Kijev), Zdravko Kuzmanovic (Stuttgart), Zoran Tošic (Koln), Gojko Kacar (Hertha Berlin), Radosav Petrovic (Partizan Belgrade).

Napadalci: Nikola Žigic (Valencia), Marko Pantelic (Ajax), Danko Lazovic (Zenit St. Petersburg), Dragan Mrdja (Vojvodina Novi Sad).

 NATISNI    
Srbi zamenjali igrišce za trening
Zvezdi ponujali milijon za poraz
Antic se je odrekel še zadnjemu
Novozelandci šokirali Srbe
Antic crtal šesterico
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Ce se v Angliji znajdete samo z nogometno žogo v rokah in ste nedalec stran od Londona, potem ni dvomov, kam se morate odpraviti - v Hackney Marsh...

Wenger: francoski carovnik
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje