Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 8 avgust 2020
Pricakoval sem, da je Ljupko Petrovic velik trener in clovek, a se je izpostavilo, da je majhen trener in še manjši clovek. Oba govoriva srbsko, bila sva v Bolgariji, pa me niti enkrat ni vprašal, kako kaj žena ali otrok. Sploh se ni pogovarjal z mano, kar me je prizadelo. O predsedniku Litexa bi pa lahko napisal knjigo, ki ne bi imela nic skupnega z nogometom.
Aleksandar Rodic
13. maj 2010
 NATISNI
RVN: Lahko bi jim pomagal
Anže Zajic (foto: Getty Images)
Izkušeni napadalec nemškega Hamburga Ruud Van Nistelrooy je razocaran, ker poleti ne bo mogel zaigrati na svetovnem prvenstvu v Južni Afriki.

Ruud Van Nistelrooy je le eden od številnih nogometnih zvezdnikov, ki jih poleti ne bomo videli na svetovnem prvenstvu. Ceprav je star že 33 let in ceprav ni vec tako smrtonosen pred golom, kot je bil nekoc, pa je napadalec Hamburga, h kateremu se je pred meseci preselil iz madridskega Reala, vseeno upal, da se bo zanj našlo mesto v reprezentanci Nizozemske. Toda selektor Bert Van Marwijk je imel drugacne zamisli. "Seveda sem globoko razocaran, to je povsem razumljivo," pravi izkušeni Tulipan, ki se hkrati zaveda, da je njegove reprezentancne kariere skoraj zagotovo konec: "Menim in cutim, da bi lahko pomagal svoji reprezentanci na svetovnem prvenstvu. Toda moje sanje so unicene in verjamem, da je s tem konec tudi moje reprezentancne poti. Julija bom star že 34 let..."

 NATISNI    
V resnih težavah tudi Robben
AZ Alkmaar prodan za 1 evro
Nizozemci izbrali 23 igralcev
RVN: Lahko bi jim pomagal
Tulipani v JAR brez Van Nistelrooya
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Atletico iz Madrida velja za enega najboljših španskih klubov vseh casov, ki pa že vrsto let ceplja za najboljšimi in se nikakor ne more prebiti na n...
Sanje so se uresnicile
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje