Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sreda, 21 avgust 2019
Ne prenesem ljudi, ki imajo deset avtomobilov.
Jose Mourinho
13. maj 2010
 NATISNI
RVN: Lahko bi jim pomagal
Anže Zajic (foto: Getty Images)
Izkušeni napadalec nemškega Hamburga Ruud Van Nistelrooy je razocaran, ker poleti ne bo mogel zaigrati na svetovnem prvenstvu v Južni Afriki.

Ruud Van Nistelrooy je le eden od številnih nogometnih zvezdnikov, ki jih poleti ne bomo videli na svetovnem prvenstvu. Ceprav je star že 33 let in ceprav ni vec tako smrtonosen pred golom, kot je bil nekoc, pa je napadalec Hamburga, h kateremu se je pred meseci preselil iz madridskega Reala, vseeno upal, da se bo zanj našlo mesto v reprezentanci Nizozemske. Toda selektor Bert Van Marwijk je imel drugacne zamisli. "Seveda sem globoko razocaran, to je povsem razumljivo," pravi izkušeni Tulipan, ki se hkrati zaveda, da je njegove reprezentancne kariere skoraj zagotovo konec: "Menim in cutim, da bi lahko pomagal svoji reprezentanci na svetovnem prvenstvu. Toda moje sanje so unicene in verjamem, da je s tem konec tudi moje reprezentancne poti. Julija bom star že 34 let..."

 NATISNI    
V resnih težavah tudi Robben
AZ Alkmaar prodan za 1 evro
Nizozemci izbrali 23 igralcev
RVN: Lahko bi jim pomagal
Tulipani v JAR brez Van Nistelrooya
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
V naši rubriki se znova vracamo v Argentino, ki je polna razno raznih nogometnih zanimivosti. Tako se je pred kratkim na sodišcu v Buenos Airesu znaš...
Ekskluzivno: Stevan Jovetic
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje