Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 7 december 2019
V enem trenutku sem se lotil beljenja dnevne sobe, v drugem pa sem že sprejel ponudbo za vodenje Blackpoola. Dnevno sobo bo morala zdaj do konca prebeliti moja žena.
Ian Holloway
13. maj 2010
 NATISNI
Foto: Slavje Atletica
Uredništvo (foto: Getty Images)

Madridski Atletico je po dramaticni koncnici po podaljških ugnal Fulham in postal prvi zmagovalec novoustanovljene lige Evropa. Španci so naslov znali proslaviti.

Atletico iz Madrida je po 48 letih osvojil novo evropsko lovoriko in se obenem veselil svoje sploh prve lovorike po 14 letih suše. Navijaci Atletica – teh je bilo v Hamburgu približno 15.000 – so naslov slavili dolgo noc ter pri tem celo zablokirali terminal letališca, zaradi cesar so imeli carterski poleti tudi peturno zamudo. Njihovi junaki so na letališce Barajas v Madridu prispeli v jutranjih urah, veliko slavje pa se obeta v popoldanskih urah na stadionu Vicente Calderon, kjer organizatorji pricakujejo vec kot 60.000 ljudi. V spodnji fotogaleriji si oglejte nekaj utrinkov prvega velikega evropskega finala letošnje sezone.
 NATISNI    
Pedro in Xavi podaljšala z Barco
Guardiola mora placati
Španija v odlicni formi
Higuain podaljšal z Realom
Afera s premijami tudi v Španiji
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Deseti, petnajsti, dvajseti, trideseti - vseeno, kateri dan je placilni dan, da le pride vsak mesec in s seboj prinese takšen ali drugacen kupcek den...
Ekskluzivno: Ilija Petkovic
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje