Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje cetrtek, 9 julij 2020
Naravno, naravno platili smo. Ja mislim. Sigurno, vjerovatno. Ja ne znam. Sigurno smo... Ma to je tada bilo. Jesmo, u ratama. Nismo.
Ivan Curkovic
13. maj 2010
 NATISNI
Hodgson: Odlocil je napad Atletica
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)

Trener Fulhama Roy Hodgson meni, da je sila izenacen finale lige Evrope odlocila napadalna naveza madridskega Atletica Sergio Aguero – Diego Forlan.

Londonski Fulham je v svojem prvem evropskem finalu v zgodovini dokazal, da se do finala ni prebil po nakljucju. Moštvo brez pravih zvezdnikov, ki je na poti do finala izlocilo ekipe kot so Juventus, Šahtar in Hamburg, je bilo le nekaj minut oddaljeno od enajstmetrovk, sanje o prvi evropski lovoriki pa je v 116. minuti poteptal sijajni Urugvajec Diego Forlan. Trener Fulhama Roy Hodgson meni, da je Fulham odigral dobro tekmo, a žal ni našel zdravila za Forlana in njegovega partnerja v konici napada Sergia Aguera. "Takšne tekme odlocajo trenutki in žal je tokrat odlocil predatorski instinkt Diega Forlana. Mislim, da smo Forlana in Aguera kar dobro držali vecji del tekme, a žal nam ni uspelo naloge opraviti do konca. Oba sta zares fantasticna igralca," je povedal 62-letni Anglež. Hodgson je sicer preprican, da je Fulham tudi proti Atleticu ostal zvest svojemu slogu. "Zelo sem ponosen na svoje igralce. Mislim, da je tudi ta tekma ponazorila, kaj je danes Fulham. Že celo sezono igramo nad vsemi pricakovanji in dosegamo izide, ki nam jih nihce ne bi pripisal. Tokrat smo se uspeli vrniti po zaostanku, na koncu pa nas je do enajstmetrovk locilo le še nekaj minut. Seveda ne morem biti vesel zaradi poraza, a vseeno menim, da so igralci odigrali odlicno. Preprican sem, da so to uvideli tudi naši navijaci," je še dodal Hodgson.

 NATISNI    
Arsenal hoce Schwarzerja
Vieira ostaja pri Cityju
Odhaja tudi Belletti
Za Ballacka Arabci in... Mourinho!
Milner zopet izpustil trening
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Ce se Michel Salgado ne bi prebil do zvezdniškega imena v svetu nogometa, bi se verjetno profesionalno ukvarjal z deskanjem na vodi. "Res je, deskanj...
Ekskluzivno: Meho Kodro
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje