Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje petek, 3 julij 2020
Po mojem okusu sodnik Benito Archundia že malce pretirava. Drugi podaljšek je podaljšal že za dve minuti. Tece že 117. minuta.
Miran Tišic
13. maj 2010
 NATISNI
Flores: Atletico je lahko ponosen
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)

Trener prvega zmagovalca v zgodovini lige Evropa Quique Sanchez Flores je težko izbiral besede po prvi evropski lovoriki Atletica po 48 letih.

Atletico iz Madrida je z težko prigarano zmago proti Fulhamu drugic v svoji zgodovini osvojil evropsko lovoriko. Prvic mu je to uspelo že daljnega leta 1962, na drugo lovoriko pa je bilo treba cakati kar 48 let. "Navdušen sem, saj je za nami zares težka sezona. Imeli smo priložnost, da spišemo zgodovino in kaj takšnega se ti ne ponudi ravno velikokrat. Ni besed, ki bi opisale moje obcutke. Presrecen sem. Nic ni lepšega kot s takšnimi zmagami osrecevati ljudi. Tisti, ki so bili z nami v Hamburgu, so le delcek velikega sveta Atletica. Danes ima Atletico veliko razlogov za to, da je ponosen. Nikakor ne želim umirjati evforije, ravno nasprotno. Naslednja dva dneva bosta namenjena proslavi, saj se moramo vsi skupaj zavedati, kakšen podvig nam je uspeh. To je zelo pomembno s stališca klubske zgodovine," je povedal Flores.

 NATISNI    
Pedro in Xavi podaljšala z Barco
Guardiola mora placati
Španija v odlicni formi
Higuain podaljšal z Realom
Afera s premijami tudi v Španiji
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Umit Davala je eden tistih nogometašev, ki se lahko pohvali s tem, da je v svoji karieri igral tako za AC Milan kot tudi Inter. Nekdanji reprezentant...
Z nogometom je kot z novinarji
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje