Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje petek, 3 julij 2020
Razbili so nas kot bolgarsko skupšcino. Odgovorni se morajo zamisliti. Reprezentanca razprodaja ugled, ki smo ji ga težko priborili.
Sašo Udovic
13. maj 2010
 NATISNI
Forlan: Zmaga je zaslužena
Uredništvo (foto: Getty Images)
Urugvajski napadalec Diego Forlan, junak sinocnjega finala lige Europa, je vesel zmage, predvsem pa tega, da zmagovalca niso odlocile enajstmetrovke.

"Enajstmetrovk si nisem želel, ker so loterija," je po zmagi v finalu lige Europa, v katerem je dosegel kar dva zadetka, dejal urugvajski napadalec Diego Forlan, ki je pri Atleticu svojo kariero razvil do vrhunca: "Ne glede na to, kako dobro igraš, na koncu lahko izgubiš. Trener nam je pred podaljški dejal, da bomo zagotovo imeli priložnost. Dejal je celo, da bom jaz dobil priložnost. Resnica je - bilo je težko - težko smo prebijali njihovo obrambo, ker so se dobro branili. Ni pomembno, kdo zabije gol, želel sem si le zmagati. Nocoj smo zasluženo zmagali. Vseeno uživam v doseganju zadetkov, o tem sem sanjal že kot majhen decek." 

Za Atletico iz Madrida sezone še ni konec. Madridcane caka še zadnji krog španskega prvenstva ter finale španskega pokala, v katerem se bodo udarili s Sevillo. "Uživati moramo v tej zmagi. Nato pa se moramo pripraviti na finale pokala, ker nas caka nova težka naloga. Lacni smo novih uspehov," je dejal Forlan in za konec pohvalil še trenerja Quiqueja Sancheza Floresa: "Trener je naredil izjemno delo, odkar je prišel v klub."

 NATISNI    
Vrocina onesposobila danskega selektorja
Tudi Nani brez SP
Robben gre na SP!
Nemcija premocna za Bosance
Zickler bo še vztrajal
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Za angleško nogometno prvenstvo danes mnogi pravijo, da je obcutno boljše od italijanskega. Na Apeninskem polotoku se s tem seveda ne strinjajo, n...

Presegel je meje fizike
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje