Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje ponedeljek, 6 julij 2020
Veckrat sem že napisal, da je Srecko izjemen selektor in zelo povprecen klubski trener. On je konflikten, v reprezentanci, ki se sestaja vsake tri mesece za tri dni to gre, do naslednjega zbora se vse zamere pozabijo, v klubu pa se ob vsakodnevnem delu nesoglasja stopnjujejo. Molimo, da se Katanec ne bo blamiral v kakem slovenskem klubu.
Franci Božic
11. maj 2010
 NATISNI
Aguero razmišlja le o zmagi
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)

Prvi zvezdnik madridskega Atletica Sergio Aguero bo v sredo odigral najpomembnejšo tekmo, odkar nastopa v majici tega španskega velikana.

Atletico iz Madrida se bo v sredo s Fulhamom udaril za prvo evropsko lovoriko letošnje sezone. Oci javnosti bodo uperjene tudi v mladega argentinskega superzvezdnika Sergia Aguera, ki bo imel prvo veliko priložnost, da svoj razkošen talent predstavi celotni Evropi. 22-letni Argentinec ima za seboj dokaj skromno sezono v španskem prvenstvu, kljub temu pa navijacem zagotavlja, da bo proti Fulhamu drugace. "Do konca meseca nas cakata kar dva finalna nastopa (drugi v finalu španskega pokala proti Sevilli – op.a) in obeh se že zelo veselim. Pocutim se kot da bi debitiral. Tekmo proti Fulhamu moramo odigrati tako kot bi odigrali tekmo stoletja. Od sebe moramo dati vse in navijacem podariti to lovoriko," je povedal Argentinec. Aguero se zaveda, da je Fulham vse prej kot naiven nasprotnik. "V dosedanjem poteku tekmovanja so izlocili ekipe kot so Juventus, Wolfsburg in Hamburg in to pove veliko. Angleški klubi so zelo nevarni iz prekinitev, prav ta segment igre pa nam povzroca najvec težav. V kazenski prostor pošiljajo veliko žog, Bobby Zamora pa je napadalec, ki zna takšne predložke dobro izkoristiti," je povedal Aguero.

 NATISNI    
Pedro in Xavi podaljšala z Barco
Guardiola mora placati
Španija v odlicni formi
Higuain podaljšal z Realom
Afera s premijami tudi v Španiji
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Dvanajstega junija letos (2007) je slovo od profesionalne nogometne kariere naznanil Jason McAteer, eden najboljših irskih nogometašev vseh casov,...

Presegel je meje fizike
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje