Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 5 julij 2020
Na zacetku tekme je bila temperatura visokih 33 stopinj Celzija. V drugem polcasu je prišlo do hitre ohladitve. Zdaj je temperatura 32 stopinj.
Željko Vela
10. maj 2010
 NATISNI
V sredo bo sodil Rizzoli
Uredništvo
Nicola Rizzoli, sodnik iz Italije, bo v sredo zvecer na hamburškem štadionu delil pravico na finalni tekmi lige Europa med Fulhamom in Atleticom.

S sedeža Evropske nogometne zveze (UEFA) so sporocili ime sodnika, ki bo v sredo delil pravico na finalni tekmi lige Europa. Cast sojenja na sploh prvi odlocilni tekmi tega tekmovanja, ki je lani poleti zamenjal legendarni pokal UEFA, je pripadla Nicoli Rizzoliju iz Italije, ki bo tako igral pomembno vlogo na obracunu med Fulhamom in Atleticom iz Madrida. Angleški in španski prvoligaš se bosta pomerila v Hamburgu, za 39-letnika, ki je mednarodni sodnik od leta 2007 dalje, pa bo to 29 tekma pod okriljem UEFA. Rizzoliju bodo pomagali rojaki Cristiano Copelli, Luca Maggiani (stranska pomocnika), Paolo Tagliavento, Andrea De Marco (dodatna sodnika za goloma) in Gianluca Rocchi (cetrti sodnik).
 NATISNI    
Vrocina onesposobila danskega selektorja
Tudi Nani brez SP
Robben gre na SP!
Nemcija premocna za Bosance
Zickler bo še vztrajal
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Romario je v svetu nogometa poznan kot kontroverzni nogometaš, ki nikoli ni izbiral besed, ko so ga novinarji vprašali za mnenje. Tak je sedaj, ko je...
Ekskluzivno: Ivan Klasnic
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje