Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje cetrtek, 27 januar 2022
V Blackburnu ni nobenih šol za ucenje tujih jezikov. Prav tako tam ni nobenih fitness centrov. In ce želim iti v nakupovanje? Tam nimaš kaj kupiti.
Stephane Henchoz
10. maj 2010
 NATISNI
V sredo bo sodil Rizzoli
Uredništvo
Nicola Rizzoli, sodnik iz Italije, bo v sredo zvecer na hamburškem štadionu delil pravico na finalni tekmi lige Europa med Fulhamom in Atleticom.

S sedeža Evropske nogometne zveze (UEFA) so sporocili ime sodnika, ki bo v sredo delil pravico na finalni tekmi lige Europa. Cast sojenja na sploh prvi odlocilni tekmi tega tekmovanja, ki je lani poleti zamenjal legendarni pokal UEFA, je pripadla Nicoli Rizzoliju iz Italije, ki bo tako igral pomembno vlogo na obracunu med Fulhamom in Atleticom iz Madrida. Angleški in španski prvoligaš se bosta pomerila v Hamburgu, za 39-letnika, ki je mednarodni sodnik od leta 2007 dalje, pa bo to 29 tekma pod okriljem UEFA. Rizzoliju bodo pomagali rojaki Cristiano Copelli, Luca Maggiani (stranska pomocnika), Paolo Tagliavento, Andrea De Marco (dodatna sodnika za goloma) in Gianluca Rocchi (cetrti sodnik).
 NATISNI    
Vrocina onesposobila danskega selektorja
Tudi Nani brez SP
Robben gre na SP!
Nemcija premocna za Bosance
Zickler bo še vztrajal
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Nastop na svetovnem prvenstvu je v zgodovini že kar nekajkrat postal "družinska zadeva". Do leta 2006 se je namrec kar 18-krat zgodilo, da sta na ...

Rdeci vrag že 20 let
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje