Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje cetrtek, 27 januar 2022
Moški, ki jih nogomet ne zanima, so homoseksualci.
Miroslav Blaževic
10. maj 2010
 NATISNI
Hodgson: Prestavite finale
Anže Zajic (foto: Getty Images)

Vulkanski prah nagaja odpravama Fulhama in Atletica, ki se bosta v sredo pomerila v finalu lige Europa. Roy Hodgson je preprican, da bi morala biti tekma kasneje.

Roy Hodgson, trener angleškega prvoligaša Fulhama, s katerim se je prebil v finale lige Europa, je preprican, da bi morala Evropska nogometna zveza (UEFA) prestaviti odlocilen obracun za slavje proti Atleticu iz Madrida. Izkušeni strokovnjak je preprican, da bi morala UEFA to storiti zaradi vulkanskega prahu, ki znova ogroža letalski promet v Evropi in zaradi katerega bi lahko bili precej oteženi pogoji za potovanje obeh ekip in njunih navijacev v Hamburg, kjer se bosta kluba pomerila v sredo. "Smo zaskrbljeni. Vsi nam govorijo, naj preprosto zamenjamo let in odidemo na pot dan prej, toda to ni tako lahko. Govorimo namrec o 40 ljudeh in o ogromnih kolicinah opreme. To ni tako, kot ce gre na dopust ena oseba. Za to, da bomo prišli v Hamburg, bo potrebna zajetna operacija. In ker nismo v težavah zgolj mi, pac pa tudi Atletico, ne bi bilo slabo, ce bi UEFA našla rešitev, ki bi ustrezala obema finalistoma. In kakšna bi ta bila? Prestavitev na cas, ko bi lahko oboji brez prevelikih težav odpotovali tja. Tako pa Atletico caka 30-urna pot do Hamburga, nas pa 20-urna. Tako pa imam obcutek, kot da nam odgovarjajo, da je tekma na sporedu pac dvanajstega in na nas je, da pridemo tja - tako ali drugace. To se mi zdi nekoliko prehudo," razmišlja Hodgson, ki se je moral v tej sezoni z varovanci že odpraviti na 900 kilometrov dolgo pot proti Hamburgu po cesti. Hamburg je bil namrec polfinalni nasprotnik Fulhama.

 NATISNI    
Vrocina onesposobila danskega selektorja
Tudi Nani brez SP
Robben gre na SP!
Nemcija premocna za Bosance
Zickler bo še vztrajal
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Stan Collymore je nekdanji angleški nogometaš, ki je v svoji karieri dosegel precej manj, kot so napovedovali strokovnjaki. Danes 36-letni upokojeni ...
Ekskluzivno: Savo Miloševic
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje