Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje cetrtek, 5 december 2019
V Italiji je vsak vikend priprtih toliko navijacev, kot se jih v Sloveniji zbere na šestih prvoligaških tekmah skupaj. Poglejte, dva od petih navijacev Celja sta zdaj prižgala bakle.
Igor E. Bergant
23. april 2010
 NATISNI
Benitez racuna na Anfield
Uredništvo (foto: Getty Images)
Liverpoolov strateg Rafael Benitez je preprican, da lahko njegovo moštvo kljub porazu na prvi tekmi še vedno napreduje v finale lige Europa. Španec racuna na navijace.

Trener Liverpoola Rafael Benitez ni bil prevec navdušen po porazu svojega moštva na prvi polfinalni tekmi lige Europa v Madridu. Atletico je tekmo dobil z rezultatom 1:0 in bo na povratno tekmo v Liverpool tako pripotoval z minimalno prednostjo. To po Benitezovem mnenju ni velika prednost, še posebej, ker bodo na Anfieldu prakticno vsi navijali za Liverpool. "Lahko bi bilo bolje, lahko bi bilo tudi slabše - še vedno pa bo odlocitev padla na Anfieldu, kjer bodo navijaci stali za nami," je po porazu na stadionu Vicente Calderon v Madridu dejal Liverpoolov strateg, ki na povratni tekmi racuna na zadetke: "Proti West Hamu smo dokazali, da znamo zadeti. Imamo igralce, ki lahko zadanejo. Pritisniti bomo morali in napadati - preprican sem, da bomo zadeli. Zaupam Anfieldu in našim navijacem. V tej sezoni smo že bili v podobnem položaju, pa smo na koncu vseeno zmagali. Favorita v tem dvoboju preprosto ni. Vem, da bo po zaostanku z 0:1 težko, vendar verjamem v naš uspeh."

 NATISNI    
Vrocina onesposobila danskega selektorja
Tudi Nani brez SP
Robben gre na SP!
Nemcija premocna za Bosance
Zickler bo še vztrajal
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Življenje v Neaplju nikoli ni bilo lahko. Zgodovinsko mesto na jugu Italije, staro že vec kot 2.500 let, ki ima kar uradno nekaj manj kot milijon pre...
Intervju: Bojan Prašnikar
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje