Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sreda, 8 julij 2020
Ce sam jaz vreden milijone evrov, potem je Eduardo da Silva vreden vsaj milijardo.
Ante Rukavina
20. april 2010
 NATISNI
Benitez: Škoda za navijace
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)
Rafael Benitez je zaskrbljen, ker mnogi navijaci Liverpoola ne bodo mogli pripotovati v Madrid, kjer bodo Redsi igrali poflinale lige Europa proti Atleticu.

Ah, ta vulkanski pepel. Zagodel jo je Barceloni, pa milijonom potnikov po Evropi in zagodel jo je tudi navijacem Liverpoola. Ker so letala po Evropi vecinoma še vedno prizemljena, je polfinale lige Europa nekaj casa viselo celo v zraku, vendar bo ocitno odigrano v cetrtek - po nacrtu. Odprava Liverpoola naj bi v Madrid potovala "po zemlji", morda pa tudi po zraku, ce bodo letališca v Londonu dobila zeleno luc za obratovanje. "Upam, da bodo igralci tekmo docakali sveži," pravi trener Rafael Benitez. Njegovo moštvo bo v vsakem primeru krenilo proti španski prestolnici, težko pa je reci, kako oziroma ce sploh bodo tja pripotovali navijaci. Trenerja Rafaela Beniteza odsotnost slednjih zelo skrbi: "V agenciji, ki se ukvarja z aranžmaji, delajo na polno, vendar se bojim, da vsi navijaci ne bodo mogli z nami, kar je velika škoda. Imamo fantasticne navijace, zato sem razocaran, ker jih ne bo tam. Mislim, da Atletico zaradi tega ne bo imel bistvene prednosti, imamo še dovolj casa do tekme."
 NATISNI    
Vrocina onesposobila danskega selektorja
Tudi Nani brez SP
Robben gre na SP!
Nemcija premocna za Bosance
Zickler bo še vztrajal
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Dvanajstega junija letos (2007) je slovo od profesionalne nogometne kariere naznanil Jason McAteer, eden najboljših irskih nogometašev vseh casov,...

Gretna - prehitro koncane sanje
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje