Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje cetrtek, 27 januar 2022
Inace, te Partizanove firme su bile ustvari nekakav vid socijalnog programa, da bi se povecala zaposlenost, ništa drugo.
Ivan Curkovic
9. april 2010
 NATISNI
Benitez naposled docakal veliko zmago
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)

Liverpool je na povratni tekmi zlomil odpor portugalske Benfice in se v velikem slogu uvrstil v polfinale lige Evropa. Na Anfieldu je blestel Fernando Torres.

Angleški velikan Liverpool je v sezoni prepolni spodrsljajev in razocaranj naposled spomnil na moštvo, ki je še pred letom dni krojilo sam vrh angleškega in evropskega nogometa. Na povratni tekmi cetrtfinala lige Evropa proti Benfici so Redsi nadoknadili zaostanek iz prve tekme in ob odlicni igri ugnali Portugalca s 4:1. Trener domacega moštva Rafael Benitez je imel po dolgem casu zopet razlog za zadovoljstvo. "Vedeli smo, da nas caka težko delo, saj je Benfica zares odlicna ekipa. K sreci smo dobro izkoristili vse njihove slabosti in zmagali. Tretji zadetek je bil zares izjemen in Fernando Torres si zasluži vse pohvale," je povedal Benitez. Zadnji tekmec Liverpoola pred velikim finalom bo Atletico iz Madrida, s katerim ima ceta Rafaela Beniteza že nekaj izkušenj. Pred dvema sezona sta se namrec oba tekmeca pomerila v skupinskem delu tekmovanja, obe tekmi pa sta se koncali brez zmagovalca.

 NATISNI    
Arsenal hoce Schwarzerja
Vieira ostaja pri Cityju
Odhaja tudi Belletti
Za Ballacka Arabci in... Mourinho!
Milner zopet izpustil trening
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Zgodovina evropskih nogometnih prvenstev sega v leto 1960, ko je prvi turnir najboljših evropskih nogometnih reprezentanc organizirala Francija. O...

Sanje so se uresnicile
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje