Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje torek, 18 januar 2022
Razbili so nas kot bolgarsko skupšcino. Odgovorni se morajo zamisliti. Reprezentanca razprodaja ugled, ki smo ji ga težko priborili.
Sašo Udovic
9. april 2010
 NATISNI
Valencia krivi sodnike
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)

Trener Valencia Unai Emery je za izpad v cetrtfinalu lige Evrope proti Atleticu iz Madrida obtožil sodnike, ki so spregledali najstrožjo kazen.

Valencia na povratni tekmi španskega cetrtfinala lige Evropa ni uspela premagati madridskega Atletica, ki se je zaradi zadetkov v gosteh uvrstil v polfinale. Vodstvo Valencie je nadvse razburil dogodke iz koncnice tekme, ko je branilec Atletica Juanito v kazenskem prostoru zrušil Nikolo Žigica, a sodnik Florian Meyer iz Nemcije ni pokazal na belo tocko. "Cel svet je videl njegovo napako. Televizija ne laže. Za namecek je bil za golom še dodaten pomocnik, a si nihce ni upal dosoditi enajstmetrovke. Sodnik je podlegel pritisku, saj si zaradi vzdušja na stadionu nihce ni upal dosoditi najstrožje kazni. Vsi smo ogorceni, saj je bilo sodniških napak zares prevec. Poleg nedosojene enajstmetrovke v prvem polcasu niso izkljucili Joseja Antonia Reyesa in zares mislim, da bi lahko vsi skupaj igrišce zapustili osramoceni. Atleticu ne ocitam nicesar. Cestitam jim za napredovanje in jim želim, da osvojijo ta naslov," je povedal razburjeni Emery.

 NATISNI    
Pedro in Xavi podaljšala z Barco
Guardiola mora placati
Španija v odlicni formi
Higuain podaljšal z Realom
Afera s premijami tudi v Španiji
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Diego Armando Maradona je samo eden. V Argentini so smrtno prepricani, da boljšega nogometaša še ni bilo in ga verjetno tudi nikoli ne bo. Tudi na...

Slovo Igorja Tudorja
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje