Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje cetrtek, 27 januar 2022
Take reklame, kot smo jo mi naredili državi Sloveniji, ne more narediti nihce. Niti sto Planic. To traja le en dan. Mi pa smo bili na sceni vec mesecev. Ce bi merili v denarju, koliko bi slovensko državo stala taka promocija, ki smo ji jo priskrbeli mi, bi nam lahko povrnili vse tiste denarje, ki smo jih morali dati za davke, pa še dva štadiona bi lahko zgradili. Ni se pa zgodilo nic.
Srecko Katanec
2. april 2010
 NATISNI
Benitez razocaran, a optimisticen
Uredništvo (foto: Getty Images)
Rafael Benitez s porazom v Lizboni seveda ni bil zadovoljen. Španec kljub temu verjame, da bo njegovo moštvo na domacem Anfieldu bolj uspešno.

Liverpool je sinoci v Lizboni vodil, zadel je Daniel Agger, a tekmo na koncu vseeno izgubil z rezultatom 1:2 in vnovic razocaral svoje zveste navijace. Redsi so tekmo koncali z desetimi možmi na igrišcu, rdece je videl Ryan Babel. "Prejeti dva zadetka z enajstmetrovke in imeti razveljavljen zadetek je seveda veliko razocaranje, vendar še vedno dober rezultat. Preprican sem, da bo na povratni tekmi drugace, na Anfieldu bo zagotovo drugace. Z navijaci za nami lahko zadanemo in se uvrstimo naprej," je po tekmi povedal Benitez. Povratna tekma med Benfico in Liverpoolom bo na sporedu 7. aprila na stadionu Anfield v Liverpoolu.

 NATISNI    
Arsenal hoce Schwarzerja
Vieira ostaja pri Cityju
Odhaja tudi Belletti
Za Ballacka Arabci in... Mourinho!
Milner zopet izpustil trening
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Da sta Arsenal in Tottenham velika rivala, ni nobena skrivnost. Derbiji med tema kluboma iz Londona so vsakic sila napeti in zanimivi, na igrišcu pa ...
Z nogometom je kot z novinarji
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje