Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 8 december 2019
Tudi ce me Marcello Lippi pošlje domov bi se priklenil na avtobus z verigo. Morali bo poklicati policijo, da me odvlece stran.
Gennaro Gattuso
2. april 2010
 NATISNI
Benitez razocaran, a optimisticen
Uredništvo (foto: Getty Images)
Rafael Benitez s porazom v Lizboni seveda ni bil zadovoljen. Španec kljub temu verjame, da bo njegovo moštvo na domacem Anfieldu bolj uspešno.

Liverpool je sinoci v Lizboni vodil, zadel je Daniel Agger, a tekmo na koncu vseeno izgubil z rezultatom 1:2 in vnovic razocaral svoje zveste navijace. Redsi so tekmo koncali z desetimi možmi na igrišcu, rdece je videl Ryan Babel. "Prejeti dva zadetka z enajstmetrovke in imeti razveljavljen zadetek je seveda veliko razocaranje, vendar še vedno dober rezultat. Preprican sem, da bo na povratni tekmi drugace, na Anfieldu bo zagotovo drugace. Z navijaci za nami lahko zadanemo in se uvrstimo naprej," je po tekmi povedal Benitez. Povratna tekma med Benfico in Liverpoolom bo na sporedu 7. aprila na stadionu Anfield v Liverpoolu.

 NATISNI    
Arsenal hoce Schwarzerja
Vieira ostaja pri Cityju
Odhaja tudi Belletti
Za Ballacka Arabci in... Mourinho!
Milner zopet izpustil trening
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Pod ustanovitveno listino ruskega nogometnega velikana Spartaka iz Moskve se je leta 1922 podpisal Nikolaj Starostin, sila zanimiv clovek, ki je sice...
Ekskluzivno: Ilija Petkovic
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje