Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje cetrtek, 27 januar 2022
Nekoc sem bil blizu Olimpije, a si nisem hotel postrici las. Pac sem bil bolj upornik brez razloga, a samo kot igralec.
Slaviša Stojanovic
18. marec 2010
 NATISNI
Zebina: Prišli ste in nas žalili
Uredništvo
Strasti so pri Juventusu razvnete do vrelišca. Navijaci nogometaše Stare dame žalijo in zmerjajo, igralci pa jim vracajo z gestami in vse prej kot lepimi besedami.

Jonathan Zebina je eden od dveh nogometašev Juventusa, ki sta predcasno koncala povratno tekmo osmine finala lige Europa proti Fulhamu, po koncu obracuna, ki so ga domaci dobili kar s 4:1, pa je izkušeni branilec iz Francije svojo jezo usmeril kar v tistih nekaj navijacev Stare dame, ki so pripotovali v London. Da jih ima vrh glave, je dokazal že ob odhodu z igrišca, ko jim je namenil vse prej kot vljudno gesto, pred zbranimi novinarji pa je nato še povedal: "Gesta je bila namenjena okoli 30 huliganom in rasistom, ki so naredili na stotine kilometrov in prišli v London zgolj zaradi tega, da bi nas žalili. Ko smo se šele ogrevali, so naju skupaj s Felipejem Melom že žalili. Dovolj imam, vse skupaj mi gre pošteno na živce. V zadnjih dveh letih nisem igral veliko, toda to ni moja krivda in zares dajem vedno, ko dobim priližnost, vse od sebe. Nihce si ne zasluži takšnega obnašanja s strani navijacev, ki jih tako sploh ne bi smeli imenovati. Nekdo bi jih moral zaustaviti. Ko je bilo tekme konec, so nam glasnejši aplavz namenili pristaši Fulhama kot pa naši lastni! Seveda se opravicujem za svojo gesto, ki si je ne bi smel privošciti, saj sem z njo poslal napacno sporocilo otrokom. Toda imel sem dober razlog za to." Nogometaši kluba iz Torina imajo težave z navijaci že vec mesecev, kar je po svoje seveda razumljivo, saj igrajo slabo in nizajo vse prej kot vrhunske izide.
 NATISNI    
Benitez predstavljen 15. junija
Sarma bo morda ostal
Balotelliju je Benitez všec
Lazio zavrnil ponudbo Reala
Tottenham se zanima za Iaquinto
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Sanjsko, a hkrati sila težko je biti trener v arabskem svetu. Kadar tvoje moštvo zmaguje, te vsi nosijo po rokah, si veliki junak in draga darila kar...
Gretna - prehitro koncane sanje
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje