Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje cetrtek, 27 januar 2022
Danes bi moral biti Oblak na eni klopi, Zahovic na drugi, Katanec na tretji ... Potem bi bila ta liga gotovo mocnejša. Toda kdo te bo pa placal, ce nihce nima denarja. Gliha mi je rekel, da so mu v Gorici sprva ponudili 1.500 evrov. Kdo bo šel za 1.500 evrov trenirati?
Brane Oblak
18. marec 2010
 NATISNI
Zaccheroni: Ce je to obramba...
Uredništvo (foto: Getty Images)
Italijanski velikan Juventus preživlja zares slabe case, tudi proti Fulhamu pa je povsem odpovedala predvsem obramba, ki je v Londonu kapitulirala kar štirikrat.

Dve tekmi, sedem golov. Dva vodstva, dva velika razocaranja. Potem ko je Juventus v minulem krogu Serie A proti Sieni že po desetih minutah vodil s 3:0, a na koncu kljub temu zgolj remiziral, je zdaj naredil še korak naprej proti misiji nemogoce in izpadel iz lige Europa. Pa ceprav je Fulham doma premagal s 3:1 in ceprav je v Londonu povedel že po stotih sekundah. A Stara dama je zdaj zares v zelo slabotnem stanju. Niti Alberto Zaccheroni ocitno ne pozna nacina, kako jo izklopiti z aparatov za umetno dihanje - nekdanja lepotica umira na obroke. In zdaj to ni vec zgolj šala, pac pa dejstvo, s katerim se strinja vedno vec nogometnih navdušencev. "V soboto smo morda ocenili, da je tekme že konec, ko smo povedli s 3:0, toda zdaj bi preprosto morali vedeti, da ti na angleških tleh kljub vodstvu zbranost preprosto ne sme popustiti v tolikšni meri, kot je tokrat nam," razocaranja po tekmi na štadionu Craven Cottage ni mogel skriti Zaccheroni, ki se pri tem seveda ni zaustavil: "Obramba... Ah, koliko napak... Dejstvo je - in drži kot pribito, da se mora naše branjenje izjemno izboljšati. Zares škoda, saj bi lahko napredovali, a so nas napake v obrambi drago stale. Še enkrat vec. Marsikaj se je seveda spremenilo po rdecem kartonu Fabia Cannavara, ki je podžgal domace. Ko so slednji pritisnili pred naš gol, smo se težko kosali z njihovo mocjo. Na koncu jim moram cestitati, saj so bili ostrejši, prav tako pa so igrali precej bolj dinamicno kot mi. Mi, ki smo spet ponovili stare napake, tiste, ki se nam ponavljajo iz tekme v tekmo. Jezen sem, ker smo izpadli tako, kot smo - po lastni krivdi!"

 NATISNI    
Benitez predstavljen 15. junija
Sarma bo morda ostal
Balotelliju je Benitez všec
Lazio zavrnil ponudbo Reala
Tottenham se zanima za Iaquinto
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Nastop na svetovnem prvenstvu je v zgodovini že kar nekajkrat postal "družinska zadeva". Do leta 2006 se je namrec kar 18-krat zgodilo, da sta na ...

Ekskluzivno: Hugo Lloris
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje