Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 11 julij 2020
V nogometu ni sredine. Si dober ali slab. Mi smo bili danes povprecni.
Gary Lineker
18. marec 2010
 NATISNI
Hodgson: Kako zelo sladko
Uredništvo (foto: Getty Images)

Fulham? Kdo je sploh to? Tako so se verjetno spraševali navijaci Juventusa, ki pa so v Londonu naleteli na eno najbolj bolecih min v zgodovini kluba.

Roy Hodgson ne potrebuje vec nobenega dokazila, da je vrhunski nogometni trener. To je sicer dokazal že pred leti, zdaj, ko se bliža koncu svoje bogate kariere, pa zgolj potrjuje, da ima zares cudežne roke. In pri Fulhamu mu bodo dejansko lahko že v kratkem postavili spomenik, potem ko mu je v cetrtek uspelo nekaj, kar pri temu klubu iz Londona ne pomnijo. Pa ne samo v cetrtek, tudi pred tem je caral neverjetne dosežke. Po Šahtjorju iz Donjecka je tako v ligi Europa padel še veliki Juventus, ki je moral na Otoku priznati premoc kar z 1:4! Fulham je tako spisal najlepšo zgodbo v svoji zgodovini, ceprav je Juventus na štadionu Craven Cottage povedel že v drugi minuti tekme. A nato je sledila simultanka domacih in Stara dama se je morala šokantno posloviti še od svojega drugega evropskega pokala v tej sezoni. "To je bila zares fantasticna moštvena predstava našega kluba. Pred tekmo smo si zastavili cilj, da bomo poskušali zmagati, seveda pa si nismo mogli misliti, da se bo koncalo tako sanjsko. Na svojih krilih so nas nosili navijaci, ki so bili fantasticni, nogometaši pa so poskrbeli, da si bodo to noc zapomnili za vecno," je po tekmi dejal Hodgson, nekdanji trener Interja, ki je prav zaradi tega podatka še toliko bolj užival v zmagi: "Slednja je zares sladka. Ne smete pozabiti, da sem kar dve leti vodil Nerazzurre in kot tak seveda nisem bil najboljši prijatelj z Juventusom. Sicer sem se trudil, da bi mi bil všec in bi ga imel rad, v vsakem primeru pa moram priznati, da je vse tole zares nekaj posebnega zame."

 NATISNI    
Arsenal hoce Schwarzerja
Vieira ostaja pri Cityju
Odhaja tudi Belletti
Za Ballacka Arabci in... Mourinho!
Milner zopet izpustil trening
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Kdor misli, da je lahko biti nogometni trener, se moti. Seveda, nekateri vidijo le najvecje zvezdnike, ki uživajo svetovno slavo in se kopajo v de...

EKSKLUZIVNO: Ivica Olic
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje