Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 8 december 2019
Bramall Lane je duša angleškega nogometa. Navijaci so velicastni, ko vzklikajo Fuck off, Mourinho.
Jose Mourinho
12. marec 2010
 NATISNI
Benitez še vedno verjame
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)
Rafael Benitez je sinoci znova gledal v tla. Osramoceni Španec je s svojim Liverpoolom izgubil proti Lilleu, vendar Benitez še vedno verjame v napredovanje.

Liverpool bi letošnjo zavoženo sezono lahko rešil morda le z osvojitvijo drugorazredne lige Europa, potem ko je zapravil vse možnosti za uspeh v Premier League in Ligi prvakov. Toda tudi v ligi Europa Liverpool kaže bled obraz, nenazadnje je to potrdil v cetrtek, na prvi tekmi osmine finala proti francoskemu Lilleu. Francozi so po zaslugi navdahnjenega Belgijca Edena Hazarda slavili z 1:0. Rafael Benitez po tekmi ni bil pretirano kriticen do svojih igralcev, užalostil ga je le koncni rezultat. "Mislim, da le napredujemo. Z rezultatom nisem zadovoljen, sem pa zadovoljen s trudom svojih igralcev. Obcutek imam, da na dober dan na Anfieldu lahko premagamo vsakogar. Slabe volje bi bil, ce se igralci danes ne bi trudili. Na povratni tekmi bodo svoj delež dali tudi navijaci. Na Anfieldu bo težko, vendar sem preprican, da Lille lahko premagamo," je po novem porazu svojega moštva dejal Benitez, ki ga na klopi Liverpoola verjetno zadržuje le še nesramno bogata (dolgorocna) pogodba.

 NATISNI    
Arsenal hoce Schwarzerja
Vieira ostaja pri Cityju
Odhaja tudi Belletti
Za Ballacka Arabci in... Mourinho!
Milner zopet izpustil trening
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Peter Lewis je leta 1995 brez službe ostal kar sredi tekme med kluboma Swindon Town in Bolton. Med polcasom, ko so nogometaši pocivali v garderobah, ...
Ekskluzivno: Hugo Lloris
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje