Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje cetrtek, 9 julij 2020
Nekateri štopajo, da bi prišli na trening, drugi se vozijo z vlakom, tretji sploh ne vedo, kako naj preživijo. Treniramo v nemogocih pogojih, pogledati moramo resnici v oci in se vprašati, kam to pelje. Cez dober mesec dni bo konec prvenstva, a ne vemo, kaj se bo takrat zgodilo. Bomo dobili, kar nam dolgujejo? Strokovni štab v takšnih razmerah ne more normalno delovati. Ne moreš nicesar zahtevati.
Slaviša Stojanovic
12. marec 2010
 NATISNI
Benitez še vedno verjame
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)
Rafael Benitez je sinoci znova gledal v tla. Osramoceni Španec je s svojim Liverpoolom izgubil proti Lilleu, vendar Benitez še vedno verjame v napredovanje.

Liverpool bi letošnjo zavoženo sezono lahko rešil morda le z osvojitvijo drugorazredne lige Europa, potem ko je zapravil vse možnosti za uspeh v Premier League in Ligi prvakov. Toda tudi v ligi Europa Liverpool kaže bled obraz, nenazadnje je to potrdil v cetrtek, na prvi tekmi osmine finala proti francoskemu Lilleu. Francozi so po zaslugi navdahnjenega Belgijca Edena Hazarda slavili z 1:0. Rafael Benitez po tekmi ni bil pretirano kriticen do svojih igralcev, užalostil ga je le koncni rezultat. "Mislim, da le napredujemo. Z rezultatom nisem zadovoljen, sem pa zadovoljen s trudom svojih igralcev. Obcutek imam, da na dober dan na Anfieldu lahko premagamo vsakogar. Slabe volje bi bil, ce se igralci danes ne bi trudili. Na povratni tekmi bodo svoj delež dali tudi navijaci. Na Anfieldu bo težko, vendar sem preprican, da Lille lahko premagamo," je po novem porazu svojega moštva dejal Benitez, ki ga na klopi Liverpoola verjetno zadržuje le še nesramno bogata (dolgorocna) pogodba.

 NATISNI    
Arsenal hoce Schwarzerja
Vieira ostaja pri Cityju
Odhaja tudi Belletti
Za Ballacka Arabci in... Mourinho!
Milner zopet izpustil trening
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Juan Garchitorena je leta 1915 postal prvi argentinski nogometaš, ki je kdaj koli zaigral v dresu španskega velikana Barcelone. Ceprav je prišel iz J...
Ekskluzivno: Ilija Petkovic
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje