Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje cetrtek, 27 januar 2022
Toliko brezplacnih svetovalcev, kolikor sem jih dobil pri nogometu, ne dobim na nobenem drugem poslovnem podrocju. Vsa Slovenija se vrhunsko spozna na nogomet, vsi novinarji, politiki, gospodarstveniki. Jaz, ki sem ob vsem tem zbegan, sem se pac moral odlociti za enega – se opravicujem vsem drugim – in to je Dragan Skocic. Cudi me samo, da ni sedež Reala Madrida ali Manchester Uniteda v Sloveniji.
Joc Pececnik
11. maj 2010
 NATISNI
V Dekanih prvi domaci poraz Kopra
Uredništvo (foto: SPS)

Prvak Koper je v Dekanih izgubil prvo »domaco« tekmo v spomladanskem delu prvenstva. Nemotivirani kanarcki so bili tokrat lahek plen gostov iz Domžal.


PrvaLiga:

35. krog

LUKA KOPER 1:3 DOMŽALE
19 [0:1] Perme
45 [0:2] Šturm
52 [0:3] Perme
81 [1:3] Vršic

Stadion: Stadion Ivana Gregorica v Dekanih. Gledalcev: 500. Sodnik: Huselja (Velenje). Rumeni kartoni: Vršic, Sesar (oba Koper); Teinovic, Šturm (oba Domžale)

Luka Koper: Suhonjic, Struna, Vršic, Brulc, Sesar (od 64. L. Pavlin), Karic, Polovanec, Bešic, Viler (od 71. Kern), Božicic, Huskic. Trener: Okcic

Domžale: Brljak (od 89. Bicek), Apatic, Mohar (od 60. Kovjenic), Teinovic, Hanžic, Filipovic, Zatkovic, Šturm, Juninho, Brezovacki, Perme (od 65. Krcic). Trener: Birjukov

Dekani so po dolgih letih znova gledali prvoligaški nogomet, za namecek pa so tokrat lahko celo pospremili novega državnega prvaka. Koprcani po osvojenem naslovu ne najdejo vec motiva za zbiranje tock, tokrat pa so proti ranjenim Domžalcanom, ki so v soboto po dramaticnem preobratu izgubili slovenski pokal, zaigrali v malce pomlajeni postavi. V domacih vrstah je bil dalec najbolj nevaren reprezentancni kandidat Dare Vršic, ki je v prvem polcasu zatresel okvir vrat, pri gostih pa se je izkazal Blaž Mohar, ki je v prvem polcasu prispeval obe asistenci. Najprej je po njegovi podaji zadel Janez Perme, tik pred koncem prvega polcasa pa je po novi podaji Moharja z desne strani zadel še Jani Šturm in najverjetneje že odlocil zmagovalca.

Domžalcani so se do visokega vodstva s 3:0 dokopali že kmalu po pricetku drugega dela, ko je po napaki Etiena Huskica in vratarja Suhonjica ponovno zadel izkušeni Perme. Po tretjem zadetku gostov, ki z novimi tremi tockami sicer niso popravili svojega položaja na lestvici, so Koprcani zaigrali bolj napadalno, po seriji nevarnih akcij pa je devet minut pred koncem castni zadetek vendarle dosegel Dare Vršic, ki se je tako veselil že svojega devetega zadetka v spomladanskem delu prvenstva.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Leta 1976 je neka angleška družina svojega sina poimenovala kar z imeni vseh clanov tedanje zasedbe Manchester Uniteda. Graham Alex Jimmy Stewart Ger...
Ekskluzivno: Stevan Jovetic
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje