Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 22 januar 2022
Jaz nisem nogometaš v zatonu, kot so menda zapisali v nekem slovenskem mediju. To so mi povedali prijatelji. Sem pa zelo zaljubljen v mojo Sabino, vse se dogaja z neverjetno hitrostjo, še sama vse skupaj težko dohajava. Moja Sabina je res huda.
Sebastjan Cimerotic
5. maj 2010
 NATISNI
Nova ucna ura Gorice Interblocku
Uredništvo (foto: Foto-forma)

Gorica je že drugic v dobrem mesecu dni do vrha napolnila mrežo povsem razbitega Interblocka, ki se je iz severne Primorske domov vrnil s kar šestimi zadetki.

PrvaLiga:

34. krog

HiT GORICA 6:1 INTERBLOCK
10 [1:0] Brecevic
32 [2:0] Zarifovic
77 [3:0] Osterc
80 [3:1] Ilicic (11m)
81 [4:1] Cvijanovic
84 [5:1] Osterc
90 [6:1] Nikolic

Stadion: Športni park v Novi Gorici. Gledalcev: 350. Sodnik: Gostencnik (Maribor). Rumeni kartoni: Širok, Kršic (oba Gorica); Horvat, Tabot (oba Interblock)

Hit Gorica: Simcic, Zarifovic (od 76. Nikolic), Balažic, Kršic, Galešic, Širok, Demirovic, Brecevic (od 68. Velikonja), Cvijanovic (od 86. M. Mevlja), Rakušcek, Osterc. Trener: Peršic

Interblock: Jug, Majcen, Rapnik, Jogan, Žitko, Ilicic, Tabot, Horvat, Božic, Beric, Valencic (od 52. Fink). Trener: Lucic

Jože Pececnik se ob zadnjih predstavah svojih varovancev lahko le drži za glavo. Ljubljanska ceta je namrec na zadnjih petih prvenstvenih tekmah prejela kar reci in piši 19 zadetkov, a ob prav tako porazni formi Drave to še vedno ni dovolj za neposreden izpad iz lige. Tokrat je Interblocku klofuto ponovno "primazala" Gorica, ki je ob koncu marca v Ljubljani slavila kar s 5:0 in je tako na dveh medsebojnih tekmah spomladi mrežo Interblocka skupno nacela kar 11-krat!
V deževnem vremenu je prvi zadetek padel kmalu po zacetku tekme. V 10. minuti je Hrvat Ivan Brecevic unovcil podajo Gorana Cvijanovica iz kota in z glavo dosegel prvi zadetek na tekmi. Osem minut kasneje je kapetanu gostov Mateju Rapniku veselje preprecila vratnica, zmagovalec pa je bil bržkone odlocen v 32. minuti, ko se je po prostem strelu Enesa Demirovica najbolje znašel Aris Zarifovic in z neposredne bližine žogo potisnil v mrežo.


Nadaljevanje je postreglo s pravo tocko zadetkov, ki pa se je zacela šele slabih 15 minut pred koncem. Po prostem strelu Admirja Kršica je z glavo zadel prvi strelec lige Milan Osterc, le tri minute kasneje pa so gostje dosegli castni zadetek. Po prekršku Kršica v kazenskem prostoru je strel iz bele tocke uspešno izvedel Josip Ilicic, a ta zadetek je ocitno prebudil "hudica" v nogometaših Gorice, ki so do izteka srecanja do vrha napolnili mrežo mladega Ažbeta Juga. Najprej je že v naslednjem napadu zadel Goran Cvijanovic, dve minuti kasneje je z roba kazenskega prostora ponovno zadel Milan Osterc in tako le še potrdil naslov najboljšega strelca državnega prvenstva, piko na i pa je v zadnji minuti postavil rezervist Dragoljub Nikolic in tako sklenil fantasticen zakljucek Goricanov, ki so v zadnjih 13 minutah zabili kar štiri zadetke.
 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Ko je bil danes 41-letni Abel Balbo še aktiven nogometaš, je najbolj slovel po svojem izrednem obcutku za gol. Predvsem ko je igral v Italiji...

Z nogometom je kot z novinarji
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje