Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 14 december 2019
Nekateri štopajo, da bi prišli na trening, drugi se vozijo z vlakom, tretji sploh ne vedo, kako naj preživijo. Treniramo v nemogocih pogojih, pogledati moramo resnici v oci in se vprašati, kam to pelje. Cez dober mesec dni bo konec prvenstva, a ne vemo, kaj se bo takrat zgodilo. Bomo dobili, kar nam dolgujejo? Strokovni štab v takšnih razmerah ne more normalno delovati. Ne moreš nicesar zahtevati.
Slaviša Stojanovic
5. maj 2010
 NATISNI
Nova ucna ura Gorice Interblocku
Uredništvo (foto: Foto-forma)

Gorica je že drugic v dobrem mesecu dni do vrha napolnila mrežo povsem razbitega Interblocka, ki se je iz severne Primorske domov vrnil s kar šestimi zadetki.

PrvaLiga:

34. krog

HiT GORICA 6:1 INTERBLOCK
10 [1:0] Brecevic
32 [2:0] Zarifovic
77 [3:0] Osterc
80 [3:1] Ilicic (11m)
81 [4:1] Cvijanovic
84 [5:1] Osterc
90 [6:1] Nikolic

Stadion: Športni park v Novi Gorici. Gledalcev: 350. Sodnik: Gostencnik (Maribor). Rumeni kartoni: Širok, Kršic (oba Gorica); Horvat, Tabot (oba Interblock)

Hit Gorica: Simcic, Zarifovic (od 76. Nikolic), Balažic, Kršic, Galešic, Širok, Demirovic, Brecevic (od 68. Velikonja), Cvijanovic (od 86. M. Mevlja), Rakušcek, Osterc. Trener: Peršic

Interblock: Jug, Majcen, Rapnik, Jogan, Žitko, Ilicic, Tabot, Horvat, Božic, Beric, Valencic (od 52. Fink). Trener: Lucic

Jože Pececnik se ob zadnjih predstavah svojih varovancev lahko le drži za glavo. Ljubljanska ceta je namrec na zadnjih petih prvenstvenih tekmah prejela kar reci in piši 19 zadetkov, a ob prav tako porazni formi Drave to še vedno ni dovolj za neposreden izpad iz lige. Tokrat je Interblocku klofuto ponovno "primazala" Gorica, ki je ob koncu marca v Ljubljani slavila kar s 5:0 in je tako na dveh medsebojnih tekmah spomladi mrežo Interblocka skupno nacela kar 11-krat!
V deževnem vremenu je prvi zadetek padel kmalu po zacetku tekme. V 10. minuti je Hrvat Ivan Brecevic unovcil podajo Gorana Cvijanovica iz kota in z glavo dosegel prvi zadetek na tekmi. Osem minut kasneje je kapetanu gostov Mateju Rapniku veselje preprecila vratnica, zmagovalec pa je bil bržkone odlocen v 32. minuti, ko se je po prostem strelu Enesa Demirovica najbolje znašel Aris Zarifovic in z neposredne bližine žogo potisnil v mrežo.


Nadaljevanje je postreglo s pravo tocko zadetkov, ki pa se je zacela šele slabih 15 minut pred koncem. Po prostem strelu Admirja Kršica je z glavo zadel prvi strelec lige Milan Osterc, le tri minute kasneje pa so gostje dosegli castni zadetek. Po prekršku Kršica v kazenskem prostoru je strel iz bele tocke uspešno izvedel Josip Ilicic, a ta zadetek je ocitno prebudil "hudica" v nogometaših Gorice, ki so do izteka srecanja do vrha napolnili mrežo mladega Ažbeta Juga. Najprej je že v naslednjem napadu zadel Goran Cvijanovic, dve minuti kasneje je z roba kazenskega prostora ponovno zadel Milan Osterc in tako le še potrdil naslov najboljšega strelca državnega prvenstva, piko na i pa je v zadnji minuti postavil rezervist Dragoljub Nikolic in tako sklenil fantasticen zakljucek Goricanov, ki so v zadnjih 13 minutah zabili kar štiri zadetke.
 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Enajstmetrovka je darilo, ki ga nihce ne bi zavrnil. Enajstmetrovke so tudi loterija, ki znajo nekoga spraviti v nebesa veselja, spet drugega, seveda...
Anglež je v Angliji manjšina
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje