Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 22 januar 2022
Še v albanskem nogometu je vec denarja kot v slovenskem! Kaj bi mi sploh rad?! V takšnih razmerah še Jose Mourinho ne bi mogel narediti vec!
Branko Oblak
30. april 2010
 NATISNI
Gorica zmagoslavno s Ptuja
Uredništvo (foto: Dejan Colja)

Labod Drava je v 33. krogu Prve lige še poslabšala svoj status v boju za obstanek v ligi. HiT Gorica je na Ptuju slavila prepricljivo – s 4:2.

- Prva liga, 33. krog:

LABOD DRAVA 2:4 HIT GORICA
13 [0:1] Cvijanovic
36 [0:2] Brecevic
47 [0:3] Osterc
59 [1:3] Ekpoki
79 [2:3] Ekpoki
84 [2:4] Galešic

Stadion: Mestni stadion Ptuj. Gledalcev: 300. Sodnik: Vincic. Rumeni kartoni: Roškar, Filipovic (oba Labod Drava); Rakušcek, Širok, Zarifovic (vsi HiT Gorica). Rdeci karton: Roškar (84' Labod Drava).

Labod Drava: Fink, Skubic, Stepanovic, Kelenc, M. Balažic, Roškar, Ogu, Filipovic, Zilic (od 46. Ekpoki), Zajc (od 46. Kurež), Medved. Trener: Fridl

HiT Gorica: Simcic, Zarifovic, G. Balažic, Kršic (od 72. Fratina), Galešic (od 87. Velikonja), Širok, Demirovic, Brecevic (od 63. M. Mevlja), Cvijanovic, Rakušcek, Osterc. Trener: Peršic

Ptujcanom nikakor ne gre. Pomagal ni prihod Zorana Pavlovica z "ekipo", prav tako ni pomagal niti njegov odhod. Razmere za igranje, treniranje in nasploh obstoj prvoligaškega kluba na Ptuju so preprosto preslabe. Kurenti se kljub temu borijo, danes so bili oster boj z Novogoricani, ki pa so bili preprosto premocni. Labod Drava je tako vse bliže izpadu iz elitne drušcine.

HiT Gorica nadaljuje z visokimi zmagami v drugem delu letošnje sezone. Z zadetki so gostje iz Nove Gorice, ki so s seboj na Ptuj pripeljali tudi povratnika po poškodbi Etiena Velikonjo, zaceli že zgodaj – v 13. minuti. S kota je podal Novomešcan Admir Kršic, z glavo pa je žogo v mrežo Ptujcanov poslal Cvijanovic, ki se je na drugi vratnici dobro znašel. Gostje so še naprej napadali in nizali priložnost za priložnostjo. V 36. minuti je bilo že 2:0, zadel je Brecevic.  Domaci so potrebovali tri tocke, zato so mobilizirali vse svoje sile in skušali napasti žilave goste, ki so v 47. minuti svojo prednost še povecali. Milan Osterc, najboljši strelec lige, je izkoristil enega od protinapadov. Ptujcani se niso predali, vendar jim je za preobrat zmanjkalo moci. Ekpoki je sicer zabil dva zadetka, vendar to ni bilo dovolj, kajti v 84. minuti je s prostega strela lepo zadel Goran Galešic in postavil koncni izid srecanja 4:2. Ob tem dodajmo še to, da je v 86. minuti Galešica zamenjal Etien Velikonja, ki se je tako vrnil na nogometna igrišca, potem ko je zaradi poškodbe kolenskih vezi na stranskem tiru preživel vec mesecev.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Ce navijace nekdanjega angleškega velikana Nottingham Foresta pobarate, katerega nogometaša iz njihove zgodovine najbolj sovražijo, je odgovor že ...

Presegel je meje fizike
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje