Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 22 januar 2022
Povedal bom zanimivo stvar. Verjamem, da deset igralcev v reprezentanci ne ve, kako je ime Andreju Pecniku. Pri nas se vse dogaja tako hitro, da niti ne vedo, kako mu je ime. Vedo sicer, da je Pecnik, to je pa tudi vse.
Branko Oblak
17. april 2010
 NATISNI
Sobota na Ptuju: dolgocasno!
Uredništvo (foto: Erik Kavaš)
Drava in Nafta sta v soboto na Ptuju gledalcem ponudila bore malo nogometne razburljivost. Priložnosti skorajda ni bilo, tekma pa se je koncala z remijem 0:0.

- Prva liga:

31. krog

LABOD DRAVA 0:0 NAFTA

Štadion: Mestni na Ptuju. Gledalcev: 300. Sodnik: Gostencnik (Maribor). Rumeni kartoni: Kelenc, Ekpoki; Repina, Caban, Matjašec.

Labod Drava: Fink, Skubic, Stepanovic (od 67. Kulcar), Kelenc, Ekpoki (od 46. Zilic), Balažic, Roškar, Ogu, Filipovic, Zajc (od 81. Bordon), Medved. Trener: Fridl.

Nafta: Murko, Zemljic, Matjašec (od 46. Bunc), N. Kolman, Gerencer (od 63. Vinko), Repina (od 46. Benko), Mujakovic, Caban, Buzeti, Vaš, Ceh. Trener: Vucicevic.

Kako dolgocasno! Na Ptuju že dolgo nismo spremljali bolj nezanimive nogometne predstave, za namecek okoli 300 gledalcev ni videlo niti enega zadetka. Tako se je Drava še dodatno oddaljila od obstanka v Prvi ligi, ki je tako ali tako že postal misija nemogoce. Drava je sicer v minulih dneh doživela številne spremembe, saj je klub zapustil športni direktor in vezist Zoran Pavlovic, ob njem so se poslovili tudi Suvad Grabus, Ermin Rakovic in celo trener Milko Djurovski. Vse to je zagotovo pustilo pecat na domacih, ki so bili premalo natancni, premalo zbrani, premalo napadalni in skratka - premalo vse. Tudi gostje so bili oslabljeni, saj so manjkali Siniša Jankovic, Damjan Ošlaj, Emil Miljkovic, Konstantin Vassiljev in Dalibor Volaš, kljub vsemu pa so lahko prav Prekmurci manj zadovoljni z remijem. Še vedno se namrec borijo za tretje mesto, ki prinaša nastop v ligi Europa, toda z remijem si položaja niso kdo ve kako izboljšali.

V prvem polcasu je bil najbolj razigran Abdul Razak Ekpoki, ki je najprej zabil gol iz prepovedanega položaja, nato pa zatresel še precko gola gostov. Na drugi strani je bil agilen predvsem Jernej Repina, a hkrati tudi premalo natancen. V drugem polcasu pa velika mrtvina. Nogometaši so si skorajda zgolj podajali žogo, šele v 78. minuti je resneje zagrozil Marko Balažic, ki je ustrelil mimo gola. V 87. minuti je nato na drugi strani nevarno streljal še Vedran Vinko, a je Gregor Fink dobro posredoval in ostalo je pri zacetnem rezultatu.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Najboljši strelec španskega prvenstva v letošnji sezoni Malijec Frederic Kanoute je svojim novim delodajalcem nakopal kar nekaj težav, saj zaradi ver...
Ekskluzivno: Franco Baresi
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje