Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 8 december 2019
Prosim, ne govorite, da sem aroganten. Toda sem evropski prvak in zato mislim, da sem nekaj posebnega.
Jose Mourinho
21. junij 2007
 NATISNI
V finalu brez Abbondanzierija
Jure Bohoric

Argentinski vratar Roberto Abbondanzieri se je odlocil, da bo zaradi nastopa na Copa Americi izpustil tekmo Getafeja v finalu španskega kraljevega pokala.

Prvenstva je v Španiji že konec, zadnje dejanje pa še vedno caka kraljevi pokal, v finalu katerega se bosta v soboto pomerila Getafe in Sevilla. Slednja je v vlogi favorita, ne zgolj zaradi rezultatov v tej sezoni, pac pa tudi zaradi podatka, da bo moral Getafe obracun na štadionu Santiago Bernabeu odigrati brez prvega vratarja Roberta Abbondanzierija. Slednji se je moral namrec vrniti domov v Argentino, s katero naslednji teden zacenja z nastopi na Copa Americi. "Tako zame kot za Getafe bi bilo nekaj posebnega slaviti v kraljevem pokalu, brez dvoma bi dosegli nekaj zgodovinskega. Toda ljudje morajo razumeti, da je tudi Copa America zame izredno pomembna. Poleg tega sem mnenja, da je pred Argentino odlicno tekmovanje, zato bi bil rad del tega in del vsega, kar bomo dosegli," je pojasnil El Pato, trener Getafeja Bernd Schuster pa je že sporocil, da bo v golu proti Sevilli stopil rezervist Luis Garcia.

 NATISNI    
Pedro in Xavi podaljšala z Barco
Guardiola mora placati
Španija v odlicni formi
Higuain podaljšal z Realom
Afera s premijami tudi v Španiji
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Mehiški temperament in strast sta del življenja v Latinski Ameriki, vendarle pa vcasih slednja poskrbita za nevšecnosti, kot je bilo v primeru mehišk...
Gretna - prehitro koncane sanje
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje