Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 11 julij 2020
Teet Allas je dosegel oba zadetka za Estonijo na tekmi proti sloviti reprezentanci Andore
Andrej Stare
16. junij 2007
 NATISNI
Zelena luc za Robinha
Miran Zore

Vodstvo brazilske izbrane vrste je Robinhu, nogometašu madridskega Reala, vendarle dovolilo zaigrati v zadnjem krogu španskega prvenstva.

Po zapletih, ko se je že zdelo, da je Robinho izgubljen za jutrišnjo odlocilno in hkrati zadnjo tekmo Reala iz Madrida v tej sezoni, se je vse skupaj razpletlo po željah Madrižanov. Robinho bo namrec lahko pomagal svojim soigralcem, ki morajo, ce želijo osvojiti špansko prvenstvo, jutri premagati Mallorco. Seveda jim naslov zagotavljata tudi spodrsljaja zasledovalcev Barcelone in Seville, a v taboru najtrofejnejšega evropskega nogometnega kluba ne želijo nicesar prepušcati nakljucju. Po nove tri tocke se bodo lahko podali z Robinhem, ki je minule dni treniral v Madridu, kljub temu, da bi se moral pridružiti svojim reprezentancnim kolegom, ki se pripravljajo na nastop na Copa Americi. Brazilci so od njega zahtevali, da se vrne domov, tako klub kot tudi nogometaš pa sta vztrajala, da odigra še zadnjo in hkrati odlocilno prvenstveno tekmo. Na koncu so iz brazilske nogometne zveze sporocili, da Robinho vendarle lahko pomaga svojim klubskim soigralcem na zadnji tekmi, prav tako mladi branilec Marcelo (Real Madrid) ter nogometaš Seville Daniel Alves. Copa America se zacne 26. junija, za vas pa bomo dogajanje onstran Atlantika spremljali tudi na naši spletni strani, v Venezuelo se bo namrec odpravil naš sodelavec Juan Vasle.

 NATISNI    
Palermo: Živim sanje
V JAR z Ganci in Nemci
Cabanas naj jim služi kot vzor
Odvetnik: Adriano je nedolžen
Dunga ni presenetil
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Bernd Strange je nogometni strokovnjak iz Nemcije, ki je letos poleti postal novi selektor reprezentance Belorusije. Leta 1948 rojeni trener je dosle...
Ekskluzivno: Meho Kodro
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje