Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje petek, 13 december 2019
Imel sem dva lepa sinova. Zdaj imam pa še enega lepega sina.
David Beckham
13. julij 2007
 NATISNI
Zanetti upa na drugacen razplet
Miran Zore

Argentinski reprezentant Javier Zanetti upa, da se zgodovina ne bo ponovila in da bo Argentina na finalni tekmi Copa Americe ugnala Brazilijo.

Pred tremi leti je Brazilija v finalu Copa Americe po izvajanju enajstmetrovk (bilo je 2:2) ugnala Argentino. Usoda je hotela, da se dva najvecja rivala tri leta zatem v Venezueli ponovno srecata v finalu tega tekmovanja, le-to bo odigrano v nedeljo. Ceprav se zgodovina rada ponavlja, pa si Argentinci tega nikakor ne želijo, zanje namrec ni slajšega doživetja kot je zmaga nad Brazilci. "Po tistem finalu je v naših ustih ostal grenak priokus, Argentina je bila namrec dovolj mocna, da bi lahko osvojila Copa Americo. Upajmo, da bomo tokrat imeli vec srece," je pred nedeljskim obracunom optimisticno dejal Interjev nogometaš, sicer pa reprezentant Argentine Javier Zanetti in dodal: "Ne razmišljamo o mašcevanju. To bo povsem obicajna tekma, na kateri pa bomo skušali zmagati. Na tej tekmi ni favorita." Zanetti je clan argentinske izbrane vrste že od leta 1994 naprej, vpoklic si je tedaj prislužil z dobrimi igrami v dresu Banfielda, leta 1995 pa je prestopil v milanski Inter in od tedaj je nepogrešljivi clan ene najboljših reprezentanc na svetu.

 NATISNI    
Palermo: Živim sanje
V JAR z Ganci in Nemci
Cabanas naj jim služi kot vzor
Odvetnik: Adriano je nedolžen
Dunga ni presenetil
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Udo Lattek velja za enega najboljših trenerjev Bayerna vseh casov, z njim pa je povezana tudi zanimiva anekdota, ki slovitemu strokovnjaku na obra...

Pozabljeni matador
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje