Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 9 avgust 2020
Nogomet je pokvarila tudi televizija. Gledamo tako dober nogomet po Evropi, potem pa prihajaš na naše tekme, kjer ni publike in se nikomur ne da teci. Ne vem, ali bodo nogometaši zaceli dobro igrati, da bo publika prihajala, ali bo publika prva prišla. To je tako, kot tista: ali je bilo prej jajce ali je bila kura. Nekdo mora zaceti. Vendar mora biti vedno borba do zadnjega atoma.
Brane Oblak
11. julij 2007
 NATISNI
Cile suspendiral ponocnjake
Jure Bohoric

Jorge Valdivia, Jorge Vargas, Pablo Contreras, Reinaldo Navia, Rodrigo Tello ter Alvaro Ormeno naslednjih dvajset tekem ne bodo igrali za reprezentanco Cila.

Nogometna zveza Cila je hitro potegnila crto pod dogajanja v njihovi clanski reprezentanci na prvenstvu Južne Amerike. Mediji so porocali, da so pred tekmo z Brazilijo v cetrtfinalu nekateri nogometaši ponocevali in popivali, ob tem pa tudi razgrajali. Kapetan Jorge Valdivia, Jorge Vargas, Pablo Contreras, Reinaldo Navia, Rodrigo Tello ter Alvaro Ormeno so tako ostali brez bonusa v višini 7.200 dolarjev po glavi za uvrstitev v cetrtfinale, poleg tega pa so prejeli tudi suspenz, zaradi katerega za reprezentanco ne bodo smeli igrati na naslednjih dvajsetih tekmah. Selektor Nelson Acosta, ki je medtem že odstopil, je igralcem dovolil, da so si privošcili zabavo v mestu, toda ko se je omenjena šesterica vrnila v hotel v Puerto Ordazu, je v pijanem stanju razgrajala, unicevala pohištvo in žalila ostale goste. Nogometna zveza ni razkrila, kolikšno škodo so naredili pijani nogometaši, so se pa pred izrekom kazni pogovorili s hotelskim osebjem in obljubili tudi povrnitev nastalih stroškov. Cile je sicer nato tekmo z Brazilijo izgubil, in sicer kar z 1:6.

 NATISNI    
Palermo: Živim sanje
V JAR z Ganci in Nemci
Cabanas naj jim služi kot vzor
Odvetnik: Adriano je nedolžen
Dunga ni presenetil
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Kako bi se pocutili, da bi se na eni tekmi med strelce vpisali kar sedemkrat, a bili na koncu kljub temu v poraženem moštvu? Obcutek je bil še kako z...
Legendarni Alcídes Ghiggia
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje