Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje ponedeljek, 24 januar 2022
Krega se nekaj zdaj. Nekaj ni v redu. Rdeci karton! Zdaj pa treba gol dati!
Anton Borkovic
11. julij 2007
 NATISNI
Doni priznal, da je goljufal
Damjan Tratnik

Vratar brazilske reprezentance Doni, sicer clan Rome, je priznal, da je pri zadnjem strelu z bele tocke proti Urugvaja prehitro zapustil golovo crto.

V Južni Ameriki še vedno mocno odmeva prva polfinalna tekma tamkajšnjega celinskega prvenstva med Brazilijo in Urugvajem. Napet obracun so po streljanju enajstmetrovk dobili Brazilci, a so imeli po koncu tekme Urugvajci marsikaj povedati na racun poraza njihove reprezentance. Navijaci in mediji so namrec prepricani, da se je pri zadnjem strelu z bele tocke, ki ga je neuspešno izvedel kapetan Diego Lugano, brazilski vratar Doni prehitro premaknil z golove crte. "Doni se je vrgel pod noge Luganu," so zapisali pri argentinskem casniku Ole, medtem ko je tudi vratar italijanskega prvoligaša Rome priznal, da je malce pogoljufal. "Res je, golovo crto sem zapustil še pred strelom, saj sem pac želel zaustaviti poskus Lugana," je novinarjem zaupal Doni. Njegova poteza je Urugvajce sicer tako razjezila, da so se po koncu celo sprli z Brazilci, kasneje pa niso želeli dajati izjav. Tako so ostala zaprta tudi usta selektor Oscarja Tabareza, eden od nogometašev, ki je ostal neimenovan, pa je menda zgolj zabrusil, da je Brazilcem v finale pomagal kar sodnik.

 NATISNI    
Palermo: Živim sanje
V JAR z Ganci in Nemci
Cabanas naj jim služi kot vzor
Odvetnik: Adriano je nedolžen
Dunga ni presenetil
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Da sta Arsenal in Tottenham velika rivala, ni nobena skrivnost. Derbiji med tema kluboma iz Londona so vsakic sila napeti in zanimivi, na igrišcu pa ...
Presegel je meje fizike
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje