Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje ponedeljek, 24 januar 2022
O tem, kako kakovosten je naš program, pa morda prica tudi podatek, da sem si pred kratkim želel Ligo prvakov ogledati pri naših sosedih, a je bil HTV zakodiran.
Srecko Katanec
4. julij 2007
 NATISNI
Argentinci ostali brez Crespa
Jure Bohoric

Napadalec italijanskega prvaka Interja Hernan Crespo se je na tekmi proti Kolumbiji poškodoval med izvajanjem enajstmetrovke in koncal z nastopi na Copa Américi.

Nogometna reprezentanca Argentine je na prvenstvu Južne Amerike, ki te dni poteka v Venezueli, doživela neprijeten udarec. Z nastopi je namrec že zakljucil Hernan Crespo, napadalec italijanskega prvoligaša Interja iz Milana, ki si je poškodoval mišico. Zanimivo je, da se je Crespo poškodoval med izvajanjem enajstmetrovke na tekmi proti Kolumbiji, zdravniki pa pravijo, da bo pocival vsaj tri tedne. Za Argentino je to seveda slaba novica, saj je bil po novem kratkolasi Crespo v odlicni formi, kar je potrdil že na uvodni tekmi tekmovanja, ko je zabil dva gola za Gavce proti Združenim državam Amerike.

 NATISNI    
Palermo: Živim sanje
V JAR z Ganci in Nemci
Cabanas naj jim služi kot vzor
Odvetnik: Adriano je nedolžen
Dunga ni presenetil
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
V naši rubriki Ali ste vedeli smo že porocali o Ronaldu in njegovem zakonu z brazilsko rekorderko v žongliranju žoge Milene Domingues. Ronaldinha sev...
Gretna - prehitro koncane sanje
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje