Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 19 oktober 2019
Take reklame, kot smo jo mi naredili državi Sloveniji, ne more narediti nihce. Niti sto Planic. To traja le en dan. Mi pa smo bili na sceni vec mesecev. Ce bi merili v denarju, koliko bi slovensko državo stala taka promocija, ki smo ji jo priskrbeli mi, bi nam lahko povrnili vse tiste denarje, ki smo jih morali dati za davke, pa še dva štadiona bi lahko zgradili. Ni se pa zgodilo nic.
Srecko Katanec
1. julij 2007
 NATISNI
Gostitelji prvic po 40 letih
Jure Bohoric

Nogometaši Venezuele so v drugem krogu pokala Južne Amerike dosegli prvo zmago po kar 40 letih, Urugvaj pa je popravil slab vtis in premagal Bolivijo.

V Venezueli sta bili odigrani prvi tekmi drugega kroga, v skupini A pa bo bili v središcu pozornosti gostitelji. Dosegli so namrec svojo prvo zmago na Copa Américi po kar 40 letih! Z 2:0 so bili boljši od Peruja in naredili velik korak naprej k uvrstitvi v nadaljevanje. Peru je sicer že v 14. minuti ostal le z desetimi igralci, potem ko je bil izkljucen Pedro Garcia, kar je v 49. minuti izkoristil branilec Alejandro Cichero in zadel za 1:0, piko na i šele drugi zmagi Venezuele v zgodovini tekmovanja pa je postavil rezervist Daniel Arismendi. Veselje ob zmagi je nekoliko skazil le Ricardo Paez, ki je moral iz igre in tako ne bo mogel pomagati svoji reprezentanci na odlocilni tekmi proti Urugvaju.

Urugvaj je popravil slab vtis po katastrofalnem zacetku, ko ga je Peru premagal kar s 3:0, in osvojil prve tri tocke. Edini zadetek na tekmi proti Boliviji je dosegel Vicente Sanchez, ki je izkoristil podajo Diega Forlana, novega nogometaša Atletica iz Madrida.

- Copa América, 2. krog:

Skupina A

BOLIVIJA 0:1 URUGVAJ
58 [0:1] Sanchez

VENEZUELA 2:0 PERU
49 [1:0] Cichero
79 [2:0] Arismendi
Rdeca kartona: Paez (77, Venezuela); Garcia (14, Peru)

POVEZAVA: vrstni redi in spored prvenstva

 NATISNI    
Palermo: Živim sanje
V JAR z Ganci in Nemci
Cabanas naj jim služi kot vzor
Odvetnik: Adriano je nedolžen
Dunga ni presenetil
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Ce se v Angliji znajdete samo z nogometno žogo v rokah in ste nedalec stran od Londona, potem ni dvomov, kam se morate odpraviti - v Hackney Marsh...

Presegel je meje fizike
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje