Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 8 avgust 2020
Ce smo že v Zahovicu imeli igralca vrhunskega formata, pa to seveda ne drži za nekatere druge. Res mi ni jasno, kako in s kom zdaj lahko polemizira na primer Pavlin. Ej, halo? Je pozabil, da je odlicno pogodbo podpisal prav zaradi "Zavrlove reprezentance".Nekateri igralci, zdaj že upokojeni, bi morali Rudiju Zavrlu postaviti spomenik.
Srecko Katanec
29. junij 2007
 NATISNI
Fred se je poškodoval
Miran Zore

Brazilski napadalec Fred, sicer nogometaš Olympiquea iz Lyona, si je na vcerajšnjem treningu brazilske reprezentance zlomil kost v stopalu.

Slaba volja v brazilskem taboru, kateri je v najvecji meri botroval poraz proti mehiški izbrani vrsti, se le še stopnjuje. Karioke so namrec vceraj ostale brez napadalca Freda, ki si je na trening tekmi proti lokalnemu moštvu Deportivo Anzoategui, bilo je 14:0 za Brazilce, zlomil kost v stopalu in bo z nogometnih zelenic odsoten vec tednov. "Obicajno takšna poškodba zahteva približno enomesecno okrevanje," je dejal brazilski reprezentancni zdravnik Jose Luis Runco. Za 23-letnega Freda, zadnje dve sezoni clana Olympiquea iz Lyona, naj bi se po pisanju italijanskih medijev zanimal aktualni evropski prvak AC Milan.

 NATISNI    
Palermo: Živim sanje
V JAR z Ganci in Nemci
Cabanas naj jim služi kot vzor
Odvetnik: Adriano je nedolžen
Dunga ni presenetil
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Mehiški temperament in strast sta del življenja v Latinski Ameriki, vendarle pa vcasih slednja poskrbita za nevšecnosti, kot je bilo v primeru mehišk...
Sanje so se uresnicile
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje