Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje ponedeljek, 24 januar 2022
Pogledal sem k tlom: noga je ležala v eno smer, gleženj pa je bil usmerjen proti Hongkongu. Takrat sem vedel, da je poškodba resna.
Alan Smith
29. junij 2007
 NATISNI
Fred se je poškodoval
Miran Zore

Brazilski napadalec Fred, sicer nogometaš Olympiquea iz Lyona, si je na vcerajšnjem treningu brazilske reprezentance zlomil kost v stopalu.

Slaba volja v brazilskem taboru, kateri je v najvecji meri botroval poraz proti mehiški izbrani vrsti, se le še stopnjuje. Karioke so namrec vceraj ostale brez napadalca Freda, ki si je na trening tekmi proti lokalnemu moštvu Deportivo Anzoategui, bilo je 14:0 za Brazilce, zlomil kost v stopalu in bo z nogometnih zelenic odsoten vec tednov. "Obicajno takšna poškodba zahteva približno enomesecno okrevanje," je dejal brazilski reprezentancni zdravnik Jose Luis Runco. Za 23-letnega Freda, zadnje dve sezoni clana Olympiquea iz Lyona, naj bi se po pisanju italijanskih medijev zanimal aktualni evropski prvak AC Milan.

 NATISNI    
Palermo: Živim sanje
V JAR z Ganci in Nemci
Cabanas naj jim služi kot vzor
Odvetnik: Adriano je nedolžen
Dunga ni presenetil
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Hearts sodi med najboljše škotske klube vseh casov, glede na uspehe in osvojene lovorike pa sta pred njim le velikana iz Glasgowa, kluba Celtic in...

Intervju: Bojan Prašnikar
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje