Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje cetrtek, 5 december 2019
V Italiji je vsak vikend priprtih toliko navijacev, kot se jih v Sloveniji zbere na šestih prvoligaških tekmah skupaj. Poglejte, dva od petih navijacev Celja sta zdaj prižgala bakle.
Igor E. Bergant
28. junij 2007
 NATISNI
Po taktih perujskega valcka
Juan Vasle

Urugvajski mediji so ostro napadli svojo reprezentanco, ki je južnoameriško nogometno prvenstvo zacela z nepricakovano visokim porazom proti Peruju.

Letošnje nogometno prvenstvo Južne Amerike se je zacelo s tekmo med Urugvajem in Perujem. Slednji je poskrbel za presenecenje, saj je zmagal kar s 3:0, s tem pa razjezil urugvajske medije, ki so popljuvali igro reprezentance selektorja Oscarja Tabareza.

Ostre kritike urugvajskih casopisov
Po nepricakovanem urugvajskem padcu proti Peruju (0:3) so urugvajski casniki objavili unicujoce kritike. "Grd, nepricakovan, unicujoc poraz  Urugvajcev proti potomcev Inkov" (Últimas Noticias). "Razocaranje. Reprezentanca ni pokazala nicesar. Katastrofa. Groza. Se vracamo predcasno domov." (Observador). "Urugvaj je plesal po taktih perujskega valcka." (El País).

Presrecan perujski selektor
Juan Carlos Uribe, selektor perujske izbrane vrste, je po veliki zmagi nad Urugvajem povedal, da je Peru igral dobro, a lahko igra še bolje. Kapetan Claudio Pizarro, nova okrepitev Chelsea, je dodal: "Vedeli smo, da z zgodnjim zadetkom lahko dosežemo lepo zmago."

 NATISNI    
Palermo: Živim sanje
V JAR z Ganci in Nemci
Cabanas naj jim služi kot vzor
Odvetnik: Adriano je nedolžen
Dunga ni presenetil
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
V italijanski drugi ligi igra tudi klub, ki sliši na ime Hellas Verona. Ustanovljen je bil leta 1903, zanimivo pa je, da je ime zanj predlagal ucitel...
Ekskluzivno: Stevan Jovetic
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje