Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 19 oktober 2019
Ce hoceš biti zgolj najboljši nogometaš v stolpnici, imaš približno tako hudo konkurenco, kot ce se boriš za naslov svetovnega prvaka v marsikaterem drugem športu.
Goran Obrez
28. junij 2007
 NATISNI
Po taktih perujskega valcka
Juan Vasle

Urugvajski mediji so ostro napadli svojo reprezentanco, ki je južnoameriško nogometno prvenstvo zacela z nepricakovano visokim porazom proti Peruju.

Letošnje nogometno prvenstvo Južne Amerike se je zacelo s tekmo med Urugvajem in Perujem. Slednji je poskrbel za presenecenje, saj je zmagal kar s 3:0, s tem pa razjezil urugvajske medije, ki so popljuvali igro reprezentance selektorja Oscarja Tabareza.

Ostre kritike urugvajskih casopisov
Po nepricakovanem urugvajskem padcu proti Peruju (0:3) so urugvajski casniki objavili unicujoce kritike. "Grd, nepricakovan, unicujoc poraz  Urugvajcev proti potomcev Inkov" (Últimas Noticias). "Razocaranje. Reprezentanca ni pokazala nicesar. Katastrofa. Groza. Se vracamo predcasno domov." (Observador). "Urugvaj je plesal po taktih perujskega valcka." (El País).

Presrecan perujski selektor
Juan Carlos Uribe, selektor perujske izbrane vrste, je po veliki zmagi nad Urugvajem povedal, da je Peru igral dobro, a lahko igra še bolje. Kapetan Claudio Pizarro, nova okrepitev Chelsea, je dodal: "Vedeli smo, da z zgodnjim zadetkom lahko dosežemo lepo zmago."

 NATISNI    
Palermo: Živim sanje
V JAR z Ganci in Nemci
Cabanas naj jim služi kot vzor
Odvetnik: Adriano je nedolžen
Dunga ni presenetil
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Nogometaši beograjskega Partizana se vsako leto mudijo na tako imenovanih zimskih pripravah. Že nekaj let je njihova tradicionalna destinac...
Rdeci vrag že 20 let
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje