Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje petek, 13 december 2019
Vcasih me je pred tekmo strah - predstavljaj si: v nasprotnem moštvu je obrambni igralec, ki si ga na zadnji tekmi tako obrnil, da se mu je smejal ves stadion. Komaj caka, da te raztrga.
Sebastjan Cimerotic
28. junij 2007
 NATISNI
Premagali skoraj nepremagljive
Juan Vasle

Medtem ko so mehiški mediji skoraj ponoreli od navdušenja po zmagi v 1. krogu prvenstva Južne Amerike, so bili brazilski novinarji kriticni do Carlosa Dunge.

Razocarani Brazilci
Brazilski športni casopisi so kriticno porocali o uvodnem spodrsljaju branilcev naslova. "Reprezentanca se je osramotila pred Mehicani" (Placar), "Sramota Dungove reprezentance" (Lance), "Brazilija še enkrat klonila pred Mehicani" (Gazeta Esportiva). V zadnjih sedmih srecanjih je štirikrat slavila Mehika. Selektor Carlos Dunga je po tekmi izjavil: "Bili smo ves drugi polcas na njihovi polovici, imeli smo priložnosti, a ocitno danes ni bil naš dan." Napadalec Vagner Love meni, da mora izbrana vrsta dvigniti kvaliteto igre" "Sedaj so zmage neizbežne!"

Presrecni Mehicani
Mehiški novinarji, ki so po izgubljenem finalu Zlatega pokala z ZDA selektorja Huga Sáncheza dobesedno raztrgali, so se mu morali po zmagi nad Brazilci pokloniti. "Zmogli smo," je naslovil casnik El Universal, medtem ko je La Jornada zapisala, da so Mehicani postregli z velikim presenecanjem in premagali Brazilce z 2:0. "Brazilija je skoraj nepremagljiva. Skoraj," je po srecanju izjavil Sánchez. "Gol, ki sem ga zabil, pripada vsem Mehicanom," je kar žarel od srece Ramon Morales, strelec drugega zadetka na štadionu Cachamay v Puerto Ordaz.

 NATISNI    
Brazilci zaceli s porazom
Palermo: Živim sanje
V JAR z Ganci in Nemci
Cabanas naj jim služi kot vzor
Odvetnik: Adriano je nedolžen
Dunga ni presenetil
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Ko so grški novinarji nekoc mehiškega reprezentanta Neryja Castilla povprašali, kdo je bil najboljši trener v njegovi karieri, jim je presenetljivo o...
Intervju: Bojan Prašnikar
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje