Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje ponedeljek, 24 januar 2022
Soigralci so se mi smejali, ker sem pretekel 50 metrov za brez veze.
Simone Barone
28. junij 2007
 NATISNI
Premagali skoraj nepremagljive
Juan Vasle

Medtem ko so mehiški mediji skoraj ponoreli od navdušenja po zmagi v 1. krogu prvenstva Južne Amerike, so bili brazilski novinarji kriticni do Carlosa Dunge.

Razocarani Brazilci
Brazilski športni casopisi so kriticno porocali o uvodnem spodrsljaju branilcev naslova. "Reprezentanca se je osramotila pred Mehicani" (Placar), "Sramota Dungove reprezentance" (Lance), "Brazilija še enkrat klonila pred Mehicani" (Gazeta Esportiva). V zadnjih sedmih srecanjih je štirikrat slavila Mehika. Selektor Carlos Dunga je po tekmi izjavil: "Bili smo ves drugi polcas na njihovi polovici, imeli smo priložnosti, a ocitno danes ni bil naš dan." Napadalec Vagner Love meni, da mora izbrana vrsta dvigniti kvaliteto igre" "Sedaj so zmage neizbežne!"

Presrecni Mehicani
Mehiški novinarji, ki so po izgubljenem finalu Zlatega pokala z ZDA selektorja Huga Sáncheza dobesedno raztrgali, so se mu morali po zmagi nad Brazilci pokloniti. "Zmogli smo," je naslovil casnik El Universal, medtem ko je La Jornada zapisala, da so Mehicani postregli z velikim presenecanjem in premagali Brazilce z 2:0. "Brazilija je skoraj nepremagljiva. Skoraj," je po srecanju izjavil Sánchez. "Gol, ki sem ga zabil, pripada vsem Mehicanom," je kar žarel od srece Ramon Morales, strelec drugega zadetka na štadionu Cachamay v Puerto Ordaz.

 NATISNI    
Brazilci zaceli s porazom
Palermo: Živim sanje
V JAR z Ganci in Nemci
Cabanas naj jim služi kot vzor
Odvetnik: Adriano je nedolžen
Dunga ni presenetil
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Ko je bil danes 41-letni Abel Balbo še aktiven nogometaš, je najbolj slovel po svojem izrednem obcutku za gol. Predvsem ko je igral v Italiji...

Ekskluzivno: Hugo Lloris
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje