Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje petek, 3 julij 2020
V mladosti sem imel prijatelja, ki je 'ulovil' crnolasko, blondinko, brunetko in rdecelasko, nato pa postal peder.
Alfred Jermaniš
24. junij 2007
 NATISNI
Mehicani brez treh
Jure Bohoric

Mehiška nogometna reprezentanca bo morala na Copa Américi v Venezueli nastopiti brez zvezdniške trojice Ricardo Osorio, Carlos Salcido in Pavel Pardo.

Tik pred zacetkom letošnjega prvenstva Južne Amerike je Mehika doživela neprijeten udarec, saj so nastop odpovedali zvezdniki Ricardo Osorio, Carlos Salcido in Pavel Pardo - vsi si kruh služijo z igranjem v Evropi. Kot porocajo mehiški mediji, jih selektor Hugo Sanchez na seznam 22-ih nogometašev za nastop v Venezueli ni uvrstil, ker naj bi potarnali, da so prevec utrujeni po naporni sezoni. "Tudi sam sem bil igralec, zato ne smem spregledati, da so nogometaši zgolj ljudje. Spoštujem njihovo odlocitev, je pa pred nami težka naloga, saj se bomo morali znajti brez njih," ni zadovoljen Sanchez, ki ga še pred odhodom v Venezuelo caka finalna tekma Zlatega pokala proti Združenim državam Amerike. Namesto omenjene trojice je Sanchez v moštvo vpoklical Gonzala Pinedo, Israela Castra in Jaimeja Correo. Na spisku so sicer tudi Rafael Marquez iz Barcelone, Jared Borgetti iz Cruz Azula, Cuauhtemoc Blanco iz Americe ter Nery Castillo iz Olympiakosa.

 NATISNI    
Palermo: Živim sanje
V JAR z Ganci in Nemci
Cabanas naj jim služi kot vzor
Odvetnik: Adriano je nedolžen
Dunga ni presenetil
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Nekdanji angleški reprezentant Robbie Fowler se lahko pohvali, da je 3. aprila leta 1999 dvignim ogromno prahu zaradi nacina, s katerim je slavil ...

Intervju: Zlatko Zahovic
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje