Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje petek, 10 april 2020
Hah, Angleži! Oni so zadnji na tem svetu, ki bi lahko govorili o kajenju. Saj se vsi tam zdravijo od alkohola, samo spomnijo naj se Mersona, Adamsa in ostalih. Tako ali tako pa verjemite, da kadi veliko vec nogometašev, kot si to lahko mislite, le ne upajo si tega priznati tako kot jaz.
Robert Prosinecki
9. januar 2007
 NATISNI
Birsa: ''Cast je biti najboljši!''
Jure Bohoric (foto: Tomaž Bratun)
Mladi slovenski reprezentant Valter Birsa ob novici, da je postal Kralj nogometa za leto 2006, ni mogel skriti navdušenja. V letu 2007 želi predvsem napredovati.

Kralj slovenskega nogometa 2006 je koncan, veliki zmagovalec pa Valter Birsa. Napadalec francoskega prvoligaša Sochauxa v izboru naj nogometaša minulega leta ni imel prave konkurence - pred Erminom Rakovicem je imel kar štirideset tock prednosti.

Valter Birsa:
"Vem, da potrebujem tudi še kar nekaj izkušenj."

"Vsem, ki so glasovali zame, se seveda zahvaljujem! Moram priznati, da sem zelo vesel, izbor pa sem tudi pozorno spremljal. Cast je, ko te za najboljšega izberejo tako nogometni strokovnjaki kot tudi javnost," je uvodoma za bralce Nogomanie povedal nogometaš, ki je na prestolu najboljšega zamenjal predlanskega zmagovalca Milenka Acimovica, in strnil misli o letu 2006 ter se zazrl tudi v prihodnost: "Za menoj je zares super leto! V bistvu nisem naredil enega koraka naprej, pac pa kar dva! Z Gorico sem osvojil naslov prvaka, prestopil sem v francosko ligo, postal sem clan slovenske reprezentance. Ce povem povsem po pravici, si vec sploh ne bi smel želeti! V letu 2007 želim predvsem napredovati. Na lovorikah ne smem pocivati. Rad bi dozorel kot igralec, da bom lahko redno nastopal v moštvo Sochauxa in zabil tudi kakšen gol vec. Vem, da potrebujem tudi še kar nekaj izkušenj, da bom lahko igral konstantno dobro." 20-letni Valter Birsa, ki je doslej v dresu Sochauxa zabil dva gola, torej ostaja z nogami trdno na tleh.

Z Birso smo se hkrati dogovorili, da bomo ob prvi priložnosti (ob naslednjem zboru reprezentance) opravili tudi daljši intervju in mu podelili priznanje za Kralja 2006. Ce želite, lahko vprašanje zanj postavite tudi bralci Nogomanie, in sicer na našem forumu.


Kralj slovenskega nogometa 2006 Valter Birsa želi v letošnjem letu predvsem napredovati in dozoreti kot nogometaš.


PREBERITE TUDI:
Koncni vrstni red glasovanja
Kralj 2006
Kralj 2005
 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Hearts sodi med najboljše škotske klube vseh casov, glede na uspehe in osvojene lovorike pa sta pred njim le velikana iz Glasgowa, kluba Celtic in...

Rdeci vrag že 20 let
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje