Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje ponedeljek, 28 september 2020
Še v albanskem nogometu je vec denarja kot v slovenskem! Kaj bi mi sploh rad?! V takšnih razmerah še Jose Mourinho ne bi mogel narediti vec!
Branko Oblak
8. januar 2007
 NATISNI
Kralj 2006 je Valter Birsa!
Jure Bohoric (foto: Tomaž Bratun)

Trideset nogometnih strokovnjakov in bralci Nogomanie sta za novega Kralja slovenskega nogometa izbrali Valterja Birso, ki je na prestolu zamenjal Milenka Acimovica.

Še drugic zapored smo na vodilni slovenski nogometni spletni strani pripravili prvi pravi izbor najboljšega nogometaša v naši državi. Na prestolu najboljšega je Milenka Acimovica, zmagovalca iz leta 2005, zamenjal Valter Birsa, novi Kralj slovenskega nogometa. Nekdanji nogometaš Gorice, ki je v minuli sezoni z vrtnicami osvojil naslov prvaka, nato pa prestopil v Francijo in resno igral tudi v dresu Sochauxa, je pometel s konkurenco, najhujšo konkurenco pa mu je predstavljal Ermin Rakovic. Tretje mesto je zasedel Robert Koren, novi nogometaš angleškega kluba West Bromwich Albion. V glasovanju je tokrat sodelovalo kar 30 nogometnih delavcev - od trenerjev in funkcionarjev do nogometašev in novinarjev. Birso so torej za najboljšega izbrali tisti, ki se na nogomet resnicno spoznajo...

KONCNI VRSTNI RED GLASOVANJA

V naslednjih dneh bomo o zmagi obvestili tudi Birso, mu ob prvi priložnosti podelili priznanje in tudi uradno okronali za Kralja slovenskega nogometa za leto 2006!


Valter Birsa (levo) je Kralj slovenskega nogometa 2006!


PREBERITE TUDI:
Kralj 2006
Kralj 2005
 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Julio Iglesias se lahko danes pohvali, da je eden najboljših španskih glasbenih izvoznih produktov. Leta 1943 rojeni pevec je doslej prodal že vec...

Ekskluzivno: Igor Budan
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje