Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 19 oktober 2019
Smešno je, kaj vse mi lahko pove nek Blaževic, ki z Muro ni mogel zmagati niti ene tekme. Prišel je v velikem medijskem pompu, odšel pa zelo tiho. Izgleda, da ljudje po sedemdesetem letu starosti res postanejo bolj otrocji.
Srecko Katanec
19. december 2006
 NATISNI
Zacenja se Kralj 2006!
Uredništvo (foto: Tomaž Bratun)

Tako kot lani je uredništvo vodilne slovenske nogometne spletne strani tudi letos pripravilo izbor najboljšega nogometaša v deželi na soncni strani Alp!

Še drugo leto zapored zacenjamo z izborom Kralja slovenskega nogometa leta! Prvi pravi izbor najboljših nogometašev v Sloveniji je v lanskem letu zaznamoval Milenko Acimovic, ki je slavil pred Daliborjem Stevanovicem in Boštjanom Cesarjem, tako kot lani pa bodo najboljšega tudi letos izbrali priznani predstavniki slovenskega nogometa - možnost glasovanja smo ponudili 11 zdajšnjim oziroma nekdanjim nogometašem, 11 trenerjem oziroma nogometnim delavcem in 11 novinarjem. Kralj slovenskega nogometa bo koncan po 11 krogih, nakar bomo z velikim zmagovalcem seveda opravili tudi obsežen intervju. Priložnost boste dobili tudi obiskovalci Nogomanie! Od jutri (20. december) dalje boste lahko na našem forumu oddali svoje glasove, ki jih bomo ob koncu glasovanja prišteli in tako resnicno dobili najboljšega nogometaša leta! Kdo bo torej zamenjal Milenka Acimovica? Naj se boj zacne!


Lani je v izboru Nogomanie slavil Milenko Acimovic. Kdo bo letos postal Kralj slovenskega nogometa?

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Trd komunisticni režim je v vzhodni Evropi dostikrat od klubov zahteval, naj spremenijo svoje ime. Vse lepo in prav, a primer iz Romunije govori o pr...
Ekskluzivno: Igor Budan
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje